albi
carcassona
toulouse
narbona
museu-aeroespacial2
museu-aeroespacial1

TOULOUSE & AIRBUS

Programa

Primer dia: Toulouse

Sortida amb autocar. Arribada a Toulouse. Temps lliure per dinar (no inclòs). Havent dinat, visita guiada de Toulouse (Basílica de Saint Sernin, Ajuntament i Església dels Jacobins). Allotjament.

Segon dia: Fàbrica Airbus, Museu Aeroespacial & Albi

Esmorzar. Durant el matí, farem una visita guiada de 1h30min de la fàbrica d’Airbus, on descobrirem els secrets de l’avió comercial A380 i de l’avió de transport militar A400M. Primer coneixerem els seus programes i procés de certificació, els seus primers vols i assajos. Tot seguit, des d’un mirador integrat a la planta, veurem les estacions d’assaig generals interiors i exteriors, amb una presentació detallada del procés de producció del A380. També descobrirem les missions d’un avió militar de transport i el reproveïment en vol. Acabarem el matí visitant el Museu Aeronàutic Aeroscòpia.

Havent dinat visitarem Albi (a 80 km). Passejada guiada que inclourà la Catedral de Santa Cecília, el Palau dels Bisbes i el seu jardí, i passejarem pel casc antic de la ciutat. Retorn a Toulouse i allotjament.

Tercer dia: Toulouse, Carcassona & Narbona

Esmorzar. Al matí visita lliure de la ciutat medieval emmurallada de Carcassona, per perdre’ns entre els seus carrerons i el seu ambient cavalleresc. També hi farem un recorregut amb el petit tren.

A la tarda temps lliure a Narbona, amb la possibilitat de visitar les galeries subterrànies romanes de la ciutat.

Retorn amb autocar als diferents punts d’origen.

 

L'estada inclou

Informació & preus

No dubteu a contactar-nos i us prepararem una cotització a mida de les nostres excursions i estades, en funció del punt de sortida i mida del grup.