aquarium-barcelona
aquarium-barcelona2
aquarium-barcelona-primaria

AQUÀRIUM DE BARCEONA

L’Aquàrium de Barcelona és un centre marí lúdic-educatiu situat al Port Vell de Barcelona. Està considerat com un dels aquaris més grans d’Europa i el més important del món en temàtica mediterrània. Va néixer amb la intenció d’un aquari d’última generació i els seus objectiu fonamentals són entretenir, informar i educar.

La bellesa del fons del mar, la gran diversitat de colors, formes, organismes i ecosistemes que mostra, fan que l’Aquàrium sigui un espectacle viu i meravellós. Us veureu envoltats per més de quatre milions i mig de litres d’aigua i tindreu l’oportunitat de contemplar 11.000 exemplars d’organismes marins de 450 espècies diferents.

Gràcies als seus 21 aquaris veureu les comunitats marines més característiques del Mediterrani i dels mars tropicals. Sense cues i amb un guia expert que us explicarà tots els secrets del fons del mar.

L'excursió inclou

Informació & preus

No dubteu a contactar-nos i us prepararem una cotització a mida de les nostres excursions i estades, en funció del punt de sortida i mida del grup.