campus-arqueologic-845

CAMPUS ARQUEOLÒGIC DEL MUSEU EGIPCI DE BARCELONA

Aquest Campus promou el coneixement de l’antic Egipte a través de l’arqueologia. Permet que els alumnes puguin gaudir d’una proposta educativa on és possible desenvolupar la investigació, la descoberta i el treball en equip. Hi trobareu recreats tres arqueo-espais (recreacions de jaciments originals) que apropen a l’alumne al món de l’arqueologia. Aquests  tres espais són: la necròpolis del pre-dinàstic, la tomba del Regne Nou i la tomba de Sennedjem; i permeten fer un recorregut per la historia de la civilització egípcia.

Programa

Sortida amb autocar des del punt d’origen. 

Arribada al Campus Arqueològic de Palau Solità i Plegamans. Inici de l’activitat “Descobrim el món de l’arqueologia” amb una durada de 3 hores, durant la qual els alumnes hauran de fer una petita excavació, omplir una fitxa per a conèixer la cronologia i funció del que han trobat. També es visita la reproducció d’una tomba egípcia. Havent dinat els alumnes participaran a un taller d’escriptura jeroglífica o de momificació al mateix campus. 

Retorn amb autocar al punt d’origen.

L'excursió inclou

Informació & preus

No dubteu a contactar-nos i us prepararem una cotització a mida de les nostres excursions i estades, en funció del punt de sortida i mida del grup.