cabres-salvatges-mollo-parc
cabrits-mollo-parc
guineu-mollo-parc
llop-mollo-parc
os-mollo-parc

MOLLÓ PARC

El Molló Parc és un parc d’animals situat entre boscos i prats, al bell mig de la Vall de Camprodon. Durant un recorregut de 3 hores podreu passejar tranquil·lament envoltats d’arbres i animals. Estareu en plena natura i mentre anireu observant diferents espècies animals com óssos, linxs, llops, àguiles daurades, marmotes, genetes, cérvols, porcs senglars o guineus. Tots ells estan en semi-llibertat, en les millors condicions de benestar i al seu hàbitat natural.

A mig recorregut trobareu una zona de pícnic, on podreu esmorzar, dinar o berenar, o simplement descansar una estona tot sentint l’aigua del riu que passa pel costat.

Els animals del parc no hivernen, només les marmotes (de novembre a març), per aquest motiu el parc és visitable a qualsevol època de l’any. Tot i això, la primavera és potser la millor època de l’any per gaudir del rebrotar la natura i dels paisatges verds que ens ofereix.

Objectius

Els objectius del parc són promoure el coneixement, l’interès i la protecció dels animals salvatges que podem trobar al nostre entorn natural més proper. La informació i el coneixement són fonamentals per aconseguir actituds de respecte vers la natura.

El coneixement de la biologia de les diferents espècies, el seu comportament, la funció que desenvolupen dins l’ecosistema o els perills que les amenacen, entre d’altres, són els aspectes que es tracten a les activitats que s’hi duen a terme.

Programa

Sortida amb autocar des del punt d’origen.

Arribada a La Vall de Camprodon.

Dia sencer al Molló Parc, on podrem fer tot un recorregut observant les diverses espècies d’animals que allotja. A mig recorregut podrem fer una parada per descansar i reposar energies abans de continuar la visita.

Retorn amb autocar al punt d’origen.

L'excursió inclou

Informació & preus

No dubteu a contactar-nos i us prepararem una cotització a mida de les nostres excursions i estades, en funció del punt de sortida i mida del grup.