dali-museum2
dali-museum-big
besalu
ruines-empuries-big
aiguamolls-emporda
banyoles

MUSEU DALÍ + EXCURSIÓ

Inaugurat l’any 1974 a Figueres, el Teatre-Museu Dalí fou projectat i dissenyat pel propi artista. Tot l’edifici té una atmosfera onírica, fantasmagòrica i surrealista ideada per Salvador Dalí. Allotja obres de l’artista que formen una visió panoràmica de la seva trajectòria i de la seva visió del surrealisme, la mística nuclear i la seva passió per la ciència. Hi destaquen peces i sales creades expressament per el museu.

Tarda: Excursió opcional a escollir

Visita lliure o guiada del poble medieval de Besalú.

Visita lliure o guiada de l’estany de Banyoles, l’estany natural més gran de Catalunya. Recorregut planer i de fàcil accés al seu voltant.

Visita lliure o guiada del Parc Natural, amb una gran diversitat d’espècies d’aus hivernants, migradores o reproductores, moltes d’elles en perill d’extinció.

L’Espai d’Aventura és una instal·lació on es poden practicar diferents activitats físico-esportives al medi natural amb total seguretat i de manera controlada, com sortides amb caiac al riu Fluvià, circuits d’aventura, tirolina, rocòdrom o tir amb arc, entre d’altres.

Les ruïnes d’Empúries són l’únic jaciment arqueològic de la península Ibèrica on conviuen restes de les civilitzacions grega i de la ciutat romana. Disposa d’un museu monogràfic i s’hi poden fer diverses activitats culturals, com visites teatralitzades, tallers familiars, concerts o visites virtuals.

A Peralada Mas Marcè els infants coneixeran la història de la família, pastors des de fa sis generacions que antigament feien la transhumància, i com es va reconduir l’activitat, aprofitant el ramat per l’elaboració de productes làctics; en destaquen el recuit, els iogurts, els quefirs i els formatges.

Visita de l’exterior i/o de l’interior del Castell de Sant Ferran.

L'excursió inclou

Informació & preus

No dubteu a contactar-nos i us prepararem una cotització a mida de les nostres excursions i estades, en funció del punt de sortida i mida del grup.