girona
girona2
girona3
girona4

MUSEU DEL SURO DE PALAFRUGELL

Girona és una ciutat que ens permet viatjar al llarg de 2.000 anys d’història, gràcies a dos recintes fortificats: la Força Vella (fundació romana) i l’Eixample Medieval, l’ampliació de les muralles de la ciutat durant els segles XIV i XV; amb abundants riqueses artístiques i monumentals.

La joia de la corona és el Call Jueu, amb bellíssims carrerons, places porticades, exultants espais barrocs i construccions noucentistes. Una altres de les imatges més espectaculars i emblemàtiques de la ciutat són les cases del riu Onyar, amb els populars ponts que la travessen, com el bastit per la Casa Eiffel.

Matí: Activitats i tallers al Museu del Suro

Una ciutat com Girona no tindria més de dos mil anys d’història si no hagués aplicat tots els ODS. Explicarem la història de Girona, des de l’època romana a l’actualitat, tot parlant dels 17 ODS i la seva aplicació.

Recorregut en burricleta per bicicarrils que van tota vora dels rius i a peu pel barri vell per tal d’entendre el creixement de la ciutat en funció de tota aquesta aigua que ha permès la vida i el desenvolupament humà però que alhora ha mostrat en moltes ocasions la seva força en forma d’inundacions.

 

Recorregut a peu pel barri vell tot explicant la seva història. En 8 ocasions, seran els alumnes els que hauran de trobar el monument-espai en base a càlculs matemàtics. Una experiència divertida i diferent en l’itinerari habitual de la Girona Medieval.

 

Quan el setembre 2015 la productora HBO va escollir Girona per a realitzar el rodatge de la sisena temporada de la coneguda sèrie poca gent va entendre el gran impacte que suposaria en molts sentits. Un d’ells és poder entendre el món de l’audiovisual: què necessiten, com ho fan, què ensenyen de veritat i de mentida, etc. Proposem un recorregut on veurem els espais on es va produir rodatge i, veurem com aquest espai va ser ensenyat al  món en el marc de la sèrie.

L'excursió inclou

Informació & preus

No dubteu a contactar-nos i us prepararem una cotització a mida de les nostres excursions i estades, en funció del punt de sortida i mida del grup.