IMG_7206 cape horn
Z2B8912-_Z2B8917 wulaia
DSC_0230 glaciar pia
DJI_0103 wulaia
DSC_6188 glaciar aguila
Pia-Glacier
desembarco-isla-magdalena
IMG_7574 glaciar condor
12-aaa-superior-ventus-2019
Dinner

creuer 'exploradors de la patagònia'

Fundada fa gairebé 30 anys, Australis és l’única companyia que navega i desembarca dins d’aquests fiords, oferint excursions exclusives que permeten descobrir les meravelles del sud de la Patagònia i gaudir d’aquesta experiència dins d’un marc íntim i únic.

Els vaixells especialment dissenyats, Stella Australis i Ventus Australis, són ideals per descobrir els fiords de la Patagònia. A bord, la decoració a cadascun de les 100 cabines està orientada al confort del viatger, mentre que les àmplies sales i plataformes d’observació permeten gaudir al màxim dels impressionant paisatges i vistes. Construïts els anys 2010 i 2017, tenen una capacitat de 210 passatgers.
La diferència entre les diferents cabines rau en la distància a la coberta i la mida de les finestres. La categoria més alta disposa de finestrals panoràmics, mentre que les cabines superiors són una mica més llargues que les cabines estàndard.

A bord no hi ha connexió a internet ni televisió, l’experiència inclou la desintoxicació digital.

La cuina patagònia és rica i variada. Xile i l’Argentina són famosos per l’alta qualitat de les seves carns i vins. Gaudeixi d’un excel·lent ‘asado’ de xai patagònic, o un sucós tall de carn, acompanyat per un aromàtic vi Malbec o Carmenere. La zona també ofereix una gran varietat de mariscos i peixos locals com el salmó i el lluç. Has provat mai el ‘cochayuyo’ (una espècie d’alga) o el ‘mote’? Tasta’ls i suma-hi el Calafate, fruita que els patagònics posen a tots els seus postres. I per acabar, no marxis sense tastar el famós Pisco Sour, que també es pot transformar en Calafate Sour.

Itinerari

DIA 1

USHUAIA

Check-in al creuer entre les 10.00h i les 17.00h. Embarcament a les 18.00h.
DIA 1
DIA 2

CAP HORN & BADIA WULAIA

Navegació pel canal Murray i la badia Nassau, arribant al Parque Nacional Cabo de Hornos, on desembarcareu si les condicions meteorològiques ho permeten. Durant la tarda desembarcareu a la badia Wulaia, lloc històric que fou un dels assentaments més grans dels natius canoers Yámanas.
DIA 2
DIA 3

GLACIAR PÍA & GLACIER GARIBALDI

Durant el matí navegareu pel braç nord-oest del canal de Beagle per entrar i desembarcar al fiord Pía. Excursió fins al mirador des d’on es pot observar el glaciar homònim, la llengua principal del qual s’estén des del més alt del cordó muntanyós fins al mar. Durant la tarda entrareu al fiord Garibaldi, per fer una caminada a través de la selva freda patagònica, pujant fins a la base d’una cascada d’origen glacial.
DIA 3
DIA 4

FIORD AGOSTINI, GLACIAR ÀGUILA & GLACIAR CÒNDOR

Durant el matí navegarem pel canal Cockburn per endinsar-nos al fiord d’Agostini, on serà possible veure els glaciars que descendeixen des del centre de la serralada Darwin, arribant alguns d’ells al mar. Durant el matí desembarcarem en barques zodiac per fer una caminada suau al voltant d’una llacuna formada pel desgel del glaciar Àguila, fins el qual arribarem a ser-hi cara a cara. Durant la tarda navegarem amb barques zodiac per apropar-nos al glaciar Còndor.
DIA 4
DIA 5

ILLES MAGDALENA & PUNTA ARENAS

A primera hora del matí, si les condicions meteorològiques ho permeten, desembarcareu a Illa Magdalena. Durant la caminada cap al far podreu veure una colònia de 120.000 pingüins de Magallanes. Al setembre i a l’abril aquesta excursió és reemplaçada per un desembarcament a l’Illa Marta, on es poden albirar llops marins sud-americans. Arribada final a Punta Arenas, desembarcant a les 11.30h.
DIA 5

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

portada creuer a les seychelles

Creuer a les Seychelles

Creuer de 8 dies a les illes Seychelles, a bord d’un exclusiu iot de 21 cabines. Sortides durant tot l’any.

portada

El nord de l’Argentina

Viatge o extensió de 7 dies al nord de l’Argentina, visitant Salta, Cachi, Cafayate, Purmamarca i Humahuaca. Paisatges espectaculars i cultures ancestrals.

Deserts de sal

Viatge pel Nord d’Argentina, Xile i Bolívia. Indrets i paisatges espectaculars!