Quemchi
Puerto Aguirre
puerto aguirre 2
islote barrientos
islote barrientos 2
glaciar san rafael
glaciar san rafael (2)
quitralco
skorpios II
bar skorpios II

CREUER 'RUTA CHONOS'

Navegueu per la ruta Chonos a través d’arxipèlags, illes i canals rumb al mil·lenari glaciar San Rafael, al Camp de Gel Nord de la Patagònia xilena, visitant ciutats, pobles de pescadors i el paradís de les termes del fiord Quitralco, amb un paisatge de somni.

Itinerari

DIA 0 (OPCIONAL)

PUERTO MONTT

Embarcament a partir de les 18.00h. Còctel de benvinguda, sopar complet, licors i allotjament a bord del creuer.
DIA 0 (OPCIONAL)
DIA 1

SORTIDA DEL CREUER DES DE PUERTO MONTT

Esmorzar americà bufet. A les 12.00h, sortida del creuer des de la Terminal Skorpios a Puerto Montt. Navegació a través de l’arxipèlag de Llanquihue. Albirament de la ciutat de Calbuco. Golf d’Ancud. Durant la tarda, aturada a Quemchi, a l’illa de Chiloé. Desembarcament en aquest pintoresc poblat ‘chilote’, on podreu visitar el seu centre artesanal, els seus carrers i cafès, i la casa-museu de l’escriptor xilè Francisco Coloane. Continuació rumb sud per l’arxipèlag de Chiloé, creuant el golf Corcovado a mitjanit.
DIA 1
DIA 2

PUERTO AGUIRRE & ILLOT BARRIENTOS

Navegació pel canal Moraleda. Arribada a Puerto Aguirre i desembarcament en aquest poble de pescadors enclavat a l’arxipèlag dels Chonos. Recorregut pels seus carrers, miradors i el sender d’un bosc típic de la regió. Retorn al creuer i navegació pels canals Ferronave, Pilcomayo i pas Casma. Arribada a l’illot Barrientos, amb desembarcament en barques i una aproximació sigil·losa a aquest grup d’illes rocalloses per poder visitar aquest indret, on hi ha la major quantitat d’aus marines de la regió d’Aysén, com els cormorans imperials, gavines australs i dominicanes; acompanyades de llops marins de dos pèls a les roques o el mar. Retorn al vaixell i sortida cap al sud, fondejant cap a les 22.00h a la Caleta Quesahuen o a Punta Leopardos, a 20 milles del glaciar San Rafael.
DIA 2
DIA 3

GLACIAR SAN RAFAEL

La nau solca la rada de San Rafael i el canal Témpanos. Entrada a la llacuna i fondeig a 2 km del glaciar. Excursió amb barques a motor entre blocs de gel multicolors, si la meteorologia ho permet. Aproximació al glaciar a bord del vaixell. Sortida cap al fiord Quitralco durant la tarda.
DIA 3
DIA 4

QUITRALCO

Atracament al moll de Quitralco. Havent esmorzat, podreu gaudir de banys termals entre 32ºC i 38ºC a piscines cobertes o a l’aire lliure, i de passejades pels senders de l’indret. Si la meteorologia ho permet, es faran excursions amb barques a motor per l’interior del fiord. A les 17.00h, sortida cap a Chiloé, navegant pels cansl Moraleda i Pérez Norte.
DIA 4
DIA 5

GOLF CORCOVADO, ILLOT CONEJOS, DALCAHUE

Navegació pel canal Leucayec. Creuament del golf Corcovado cap a les 05.30h aproximadament. En aquesta zona, si les condicions ho permeten, existeix la possibilitat d’albirar balenes blaves. Continuació de la navegació bordejant la costa oriental de Chiloé, arribant a mig matí a l’illot Conejos, situat al canal Queilen. Desembarcament per fer un passeig en barques a motor, rodejant aquesta petita illa on hi habiten pingüins magallànics i nombroses aus de la zona. Retorn al vaixell i navegació entre les illes Lemuy i Chelín. Arribada a Dalcahué, desembarcament i visita de l’indret, on recomanem la fira d’artesania local, l’església i el passeig marítim. Arribada la nit, sortida cap a Puerto Montt. Festa de comiat i Sopar del Capità.
DIA 5
DIA 6

ARRIBADA A PUERTO MONTT

A les 08.00h atracament a la Terminal Skorpios del moll de Puerto Montt i esmorzar. Desembarcament i trasllat dels viatgers. Final del viatge i dels serveis.
DIA 6

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

portada

El nord de l’Argentina

Viatge o extensió de 7 dies al nord de l’Argentina, visitant Salta, Cachi, Cafayate, Purmamarca i Humahuaca. Paisatges espectaculars i cultures ancestrals.

Perú mil·lenari

Gastronomia local, història, tradició, paisatges, arquitectura… Gaudeix de tot el que el Perú et pot oferir.