05 Canal Kirke
12 Fiordo Peel
kaweskar 1
kaweskar 2
kaweskar 3
kaweskar 4
kaweskar 5
skorpios iii
cabina skorpios iii
torres del paine

creuer 'ruta kaweskar'

Travessia de 3 nits cap al Camp de Gel Sud, a través de la ruta Kaweskar, navegant 380 milles per visitar la major quantitat de glaciars d’aquesta regió: Amalia, El Brujo, els glaciars del fiord Calvo, Bernal i Herman. Uns 15 glaciars on es fan activitats com la observació ocular, contemplació, caminades fins als seus frontals i morrenes, i navegant entre blocs de gel de colors a bord de barques d’expedició, com el Capitán Constantino, tot observant la variada flora i fauna de la Patagònia, en estat verge i salvatge.  

Salpant a bord de la Motonau Skorpios III tots els dimarts i divendres, i tornant els dilluns i divendres d’octubre a abril des de la Terminal Skorpios de la ciutat de Puerto Natales, situada 2500 km al sud de Santiago de Chile, des d’on es pot accedir via aèria des de Punta Arenas o per via terrestre des de l’Argentina. 

Itinerari

DIA 0 (OPCIONAL)

PARC NACIONAL TORRES DEL PAINE

Excursió al Parc Nacional Torres del Paine i la Cova del Milodón. Dinar, sopar i esmorzar inclosos. Allotjament a bord del creuer o a un hotel de Puerto Natales.
DIA 0 (OPCIONAL)
DIA 1

SORTIDA DEL CREUER DES DE PUERTO NATALES

Recepció dels passatgers a les 16.00h. Xerrada de seguretat de la nau i sortida des de Puerto Natales. Navegació pels canals patagònics, Angostura Kirke, canals Morla Vicuña, Unión, Collingwood i Sarmiento.
DIA 1
DIA 2

GLACIAR AMALIA, GLARCIAR EL BRUJO & FIORD CALVO

Arribada al glaciar Amalia a les 08.00h. Aproximació de la nau al glaciar i vista panoràmica des del vaixell. Desembarcament a una platja propera per fer una caminada per sorra, vegetació i roques, arribant a un mirador des d’on es podrà veure aquest preciós glaciar. Continuació de la navegació i arribada al glaciar El Brujo, on si les condicions meteorològiques i del gel ho permeten, podreu baixar a contemplar aquest glaciar des d’una roca propera. Continuació de la ruta i arribada al fiord Calvo, on podreu gaudir d’una excursió a bord d’un vaixell preparat per navegar entre el gel anomenat Capitán Constantino, visitant els glaciars Fernando, Capitán Constantino i Alipio, entre d’altres. Sortida cap al fiord de les Muntanyes.
DIA 2
DIA 3

FIORD DE LES MUNTANYES, ANGOSTURA WHITE & GOLF ALMIRANTE MONTT

Visita del fiord de les Muntanyes, des d’on es podran observar quatre glaciars que es despengen des de la serralada Sarmiento cap al mar. Desembarcament a bord de les barques d’exploració i visita del glaciar Alsina, recorrent la seva petita badia i observant el glaciar i les precioses muntanyes que el rodegen. Retorn al creuer i continuació de la navegació pel fiord, fins arribar al glaciar Bernal. Desembarcament al glaciar i inici d’una caminada que comença al mig d’un petit bosc nadiu, per després travessar un sender que creua una petita llacuna d’aigua glaciar i continua per sobre les morrenes frontals i laterals, fins arribar davant del glaciar. Retorn al creuer mentre es fan les maniobres d’abastiment d’aigua pura i natural d’una cascada. Aquesta aigua és la que es consumeix a bord i fan servir tots els serveis del vaixell. Continuació de la navegació pel fiord, podent observar els glaciars Herman i Zamudio. Arribada a la Angostura White, on navegarem entre illes i roques a bord de les barques d’exploració, tot observant la fauna i flora nativa de l’indret. Retorn al creuer. Festa de comiat, Sopar del Capità i ball. Navegació pel golf Almirante Montt.
DIA 3
DIA 4

ARRIBADA A PUERTO NATALES

Arribada a Puerto Natales entre les 02.00h i les 07.00h, segons les condicions del vent. Desembarcament dels passatgers entre les 08.00h i les 09.30h i trasllat a l’aeroport de Punta Arenas. Final del viatge i dels serveis.
DIA 4

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

portada creuer a les seychelles

Creuer a les Seychelles

Creuer de 8 dies a les illes Seychelles, a bord d’un exclusiu iot de 21 cabines. Sortides durant tot l’any.

portada bolivia mon andi

Bolívia, món andí

Circuit de 8 dies a Bolívia, visitant ciutats colonials, mines, deserts de sal i volcans al país dels Andes.

Deserts de sal

Viatge pel Nord d’Argentina, Xile i Bolívia. Indrets i paisatges espectaculars!