toronto-2314532_1920
waterfall-5050298_1920
house-5151918_1920
ottawa-4377995_1920
quebec-city-202152_1920
quebec-815376_1920
Cascada Montmorrency
park-2303874_1920
montreal-4113307_1920

aventura canadenca amb niàgara

Aquest viatge que us proposem és una ruta per la costa est del Canadà, durant el qual podreu descobrir les seves ciutats més importants i gaudir d’alguns dels seus paratges naturals.

Visitareu les seves 4 ciutats principals: la gran ciutat de Toronto, l’estatal Ottawa, la romàntica Quebec i l’atractiva Montreal. Cadascuna d’elles amb un encant diferent de les altres. Quedarem meravellats amb les Cascades del Niàgara i regions naturals com les 1000 illes, la costa de Beaupré o la regió de Charlevoix, on navegareu per un fiord tot intentant albirar balenes.

És un viatge amb molts contrastos, on es recorreran distàncies força grans, però també disposareu de temps lliure per visitar les ciutats al vostre ritme. Un dels moments més agradables d’aquest viatge és l’estada a La Mauricie, un paratge natural amb un paisatge espectacular on descansar o gaudir d’activitats com el caiac o la pesca.

*Recomanem afegir una nit més a Montreal per gaudir durant més temps de la ciutat.

Itinerari

DIA 1

ORIGEN → TORONTO

Arribada a l’aeroport de Toronto, recepció i trasllat a l’hotel. Temps lliure, durant el qual aconsellem visitar el barri de l’Entertainment (entre els carrers King i Queen) que actualment és la zona d’oci nocturn més dinàmica de Toronto, i també el luxós barri de Yorkville, ple de botigues de luxe. Durant la tarda recomanem visitar el port de Toronto.

Allotjament a l’hotel.
DIA 1
DIA 2

TORONTO → NIAGARA FALLS

Esmorzar a l’hotel. A les 08.00h del matí trobada amb el guia local per començar una visita panoràmica de Toronto, la ciutat més gran de Canadà i capital de la província d’Ontario: el centre financer, l’antic i el nou ajuntament, l’avinguda University, els seus hospitals més importants i institucions tradicionals; el Parlament provincial, el distingit barri de Yorkville, el barri Xinès, el segon més destacat del Canadà. Parada fotogràfica per admirar la Torre CN, l’estructura independent més alta de l’hemisferi occidental amb 553.33 metres d’alçada, visitada per més de 2 milions de persones cada any.

Sortida cap a Niàgara-on-the-Lake. Conegut com el poble amb més encant d’Ontario, fou la capital de l’Alt Canadà a partir de 1792 i en els seus orígens va ser poblat per colons americans. Farem una parada per recórrer el seu carrer principal.

Continuarem direcció a Niàgara per la carretera panoràmica que voreja el riu homònim. Allà ens hi esperen les majestuoses i famoses cascades del Niàgara, amb un impressionant caudal d’aigua i que són unes de les majors atraccions a Amèrica del Nord. Parada al “Table Rock” per observar-les. Dinar opcional (no inclòs) al restaurant Skylon, amb vistes a les cascades.
Arribada a l’hotel havent dinat. Temps lliure, durant el qual suggerim fer una excursió amb helicòpter (segons condicions climàtiques). A la nit us recomanem visitar les cascades il·luminades.
DIA 2
DIA 3

NIAGARA FALLS → 1000 ILLES → OTTAWA

Esmorzar. Sortida molt aviat per agafar l’autopista Transcanadenca i dirigir-nos cap a Ottawa. Excursió amb vaixell a la regió de les 1000 illes, una de les més boniques i romàntiques del país. Podrem admirar algunes de les mansions edificades sobre les illes i veurem curiositats del naixement del riu St. Lawrence.

Continuarem cap a la capital del Canadà, que ens sorprendrà per la seva arquitectura i geografia a la riba del riu Ottawa. A l’arribada es començarà una visita panoràmica que s’acabarà l’endemà al matí. Trasllat a l’hotel i temps lliure.
DIA 3
DIA 4

OTTAWA → CABANYA CHEZ DANY → QUEBEC

Esmorzar. Avui continuarem la visita panoràmica de la ciutat, incloent la Catedral, la residència del Primer Ministre, la del Governador-General que representa a la Reina Elizabeth II i el canal Rideau, rodejat de belles mansions i jardins amb flors multicolors. Assistirem al can assistirem al canvi de guàrdia al turó del Parlament, cerimònia militar Britànica (Disponible entre 24 de juny i el 22 d’agost. Quan no es disposi del canvi de guàrdia, es farà una visita a peu del turó parlamentari).

Sortida cap a la ciutat del Quebec. Travessarem el riu Ottawa per arribar a la província del Quebec i cap a les muntanyes Laurentines, plenes de llacs i muntanyes, i un paradís per practicar-hi activitats d’exterior. Durant el camí visitarem una plantació d’aurons, on es produeix el famós xarop d’auró amb mètodes tradicionals. Dinar típic de llenyataires. Continuació i arribada a la ciutat del Quebec. Inici de la visita panoràmica de la ciutat, que podrà ser acabada l’endemà depenent del temps disponible. Trasllat a l’hotel i temps lliure.
DIA 4
DIA 5

QUEBEC

Esmorzar. Matí lliure, durant el qual recomanem fer una excursió opcional per conèixer l’illa d’Orleans i observar l’ebullició dels aquests productors agrícoles i els seus encantadors pobles; la Costa de Beaupré, el seu camí reial i les seves antigues cases rurals; el magnífic canyó de Santa Anna i la seva bella cascada, un decorat natural. Pujada a les cascades Montmorency, més altes que les del Niàgara amb 83 metres d’alçada, amb un funicular que ens deixarà a la part més elevada. Dinar inclòs a l’excursió opcional.

Havent dinat, acabarem la visita de Quebec amb la ciutat emmurallada, la part alta i baixa, la plaça d’Armes, la Plaça Royal i el Parlament de la província, entre d’altres. Temps lliure. Allotjament a l’hotel.
DIA 5
DIA 6

QUEBEC

Esmorzar. Dia lliure, on recomanem una excursió opcional per albirar balenes, amb dinar inclòs. Sortida ben aviat cap a la regió de Charlevoix, la més bonica de la província, on artistes i poetes s’instal·len als seus bells pobles. A l’arribar a la confluència del riu Saguenay, embarcarem a un vaixell i farem un safari fotogràfic per intentar albirar balenes . Aquesta excursió té una durada de 3 hores aproximadament. Dinar i retorn al Quebec.

Resta de la tarda lliure. Allotjament a l’hotel.
DIA 6
DIA 7

QUEBEC → RESSORT A LA MAURICIE

Esmorzar. Aquest matí anirem a la llegendària regió de la Mauricie, on encara existeixen els típics llenyataires canadencs i es desenvolupa aquesta activitat tan lligada al Canadà. Arribarem al nostre magnífic hotel al mig d’una de les més belles regions naturals del Quebec, a la vora d’un llac d’aigües transparents. El ressort disposa d’innumerables activitats i camins per passejar, serveis i d’un centre d’activitats on poden trobar canoes i caiacs.

A l’hora indicada farem una excursió per visitar l’ós Negre (inclosa entre juny i setembre). Sopar i allotjament a l’hotel.
DIA 7
DIA 8

RESSORT A LA MAURICIE

Esmorzar. Dia lliure. Entre les activitats incloses, podeu gaudir dels caiacs o de les barques a pedals, de la piscina i de la sauna; o d’altres activitats opcionals (de pagament) com la pesca en barca a motor. Aquesta regió és reconeguda per l’abundància de la truita. Les barques a motor també es poden llogar per recórrer l’immens llac. Sopar i allotjament a l’hotel.
DIA 8
DIA 9

LA MAURICIE → MONTREAL

Esmorzar. Gaudirem dels últims moments al ressort abans de sortir cap a Montreal, ciutat que s’ha fet un nom al món de la moda i coneguda per la seva gastronomia i vida nocturna. De camí travessarem una simpàtica zona agrària.

A l’arribada començarem la visita de la ciutat, la segona més gran de parla francesa a tot el món. Visitarem: el Complex Olímpic (parada fotogràfica), el carrer St-Laurent, amb molts restaurants amb cuines de tot el món, el barri de la Milla Quadrada d’Or on es troba la famosa universitat McGill; el parc del Mont-Royal, el preferit dels residents de la ciutat, on es troba el Llac dels Castors i on farem una parada fotogràfica al Mirador dels Enamorats. De camí al vell Montreal veurem el barri Le Plateau Mont Royal, un dels més populars avui dia. Visitarem la Plaça d’Armes, testimoni d’evolució arquitectònica amb edificis de diferents èpoques i on es troba la Basílica de Notre Dame de Montreal. La Plaça Cartier i l’Ajuntament. Dinar opcional. Resta del dia lliure. Allotjament a l’hotel.
DIA 9
DIA 10

MONTREAL → ORIGEN

Esmorzar. Temps lliure fins l’hora del trasllat a l’aeroport. Vol de tornada al lloc d’origen. Nit a bord.
DIA 10
DIA 11

→ ORIGEN

Arribada al lloc d’origen. Fi del viatge i dels serveis.
DIA 11

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida.