Fushimiinari
arashiyama
広島 宮島 世界遺産 厳島神社
shika park nara
kumano-ancient-road
himeji castle
historical street at higashichaya district, kanazawa, japan
Shirakawago
shibuya crossing
Kegon

JAPÓ, EL CAMÍ DE KUMANO

Amb aquest viatge descobrireu un dels països més moderns del món, desplaçant-vos amb els famosos trens bala i visitant les ciutats més importants del Japó: Kyoto, Osaka i Tokyo.

Podreu gaudir de les seves tradicions visitant temples, santuaris i indrets molt espirituals, com el Parc dels Cérvols Sagrats de Nara o el Castell Himeji.

Però l’experiència més diferent d’aquest viatge arribarà a Koyasan, dormint a un monestir tradicional, sense les comoditats d’un hotel o un ryokan, però amb una autenticitat inoblidable. Des de Koyasan recorrereu el Kumano Kodo, un antic camí de peregrinació, on podreu connectar amb el bosc i la natura.

El darrer tram del viatge continua pels Alps japonesos, visitant pobles tradicionals com Kanazawa i Takayama, fins arribar a Tokyo, la ciutat de ciutats i potser, la metròpoli més captivant del món.

De ben segur que haureu llegit o sentit moltes vegades que un viatge és ple de contrastos. És una frase que es fa servir molt en el món del turisme, però poques vegades és tan adequada com en el cas d’aquest viatge.

El Japó és un país i una cultura molt diferent de la nostra, i amb moltes diferències, incloses temporals, dins de si mateix. Us convidem a descobrir-les!

Itinerari

DIA 1

ARRIBADA A KYOTO

Arribada a l’aeroport internacional de Kansai. Tràmits d’entrada al país i recepció a càrrec d’un assistent de parla hispana. Trasllat regular a l’hotel amb l’assistent.

Arribada a l’hotel, check-in (a partir de les 15.00h) i resta del dia lliure. Allotjament a Kyoto.
DIA 1
DIA 2

KYOTO

Esmorzar. Reunió al lobby de l’hotel i inici de la visita de la ciutat, amb guia de parla hispana, per conèixer el Temple Sanjusangen-do, el Castell de Nijo, el Temple Kinkakuji (Pabelló Daurat), el jardí del Temple Tenryuji i el bosc de bambú d’Arashiyama.

Dinar a un restaurant. Retorn a l’hotel un cop acabades les visites. Allotjament a Kyoto.
DIA 2
DIA 3

EXCURSIÓ A NARA & FUSHIMI INARI

Esmorzar a l’hotel. Reunió al lobby i inici de l’excursió a Nara, amb guia de parla hispana, per conèixer el Temple Todaiji i la seva enorme imatge de Buda, el Parc dels Cèrvols Sagrats. Visita del Santuari Xintoista de Fushimi de tornada a Kyoto.

Retorn a Kyoto un cop acabades les visites. Allotjament a Kyoto.
DIA 3
DIA 4

KYOTO → HIMEJI → KURASHIKI → HIROSHIMA

**Les vostres maletes es traslladaran a l’hotel d’Hiroshima amb servei courier i arribaran l’endemà. Prepareu equipatge de mà per passar una nit sense la resta d’equipatge.**

Esmorzar. Reunió al lobby de l’hotel i trasllat a l’estació de Kyoto. Sortida a bord del tren bala ‘Hikari’ cap a Himeji. Arribada i visita del Castell de Himeji, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

Acabada la visita, sortida cap a Kurashiki per carretera. Dinar a un restaurant. Havent dinat, inici de la visita de la ciutat per conèixer l’antiga residència de la família Ohashi i el barri històric de Bikan.

Sortida cap a Hiroshima per carretera un cop acabada la visita. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament a Hiroshima.

Nota: L’entrada al Castell de Himeji no es pot reservar i es formen grans cues per pujar a la seva torre. En cas de no poder pujar-hi, s’afegirà la visita del Castell d’Osaka durant el dia 8.
DIA 4
DIA 5

HIROSHIMA

Esmorzar a l’hotel. Trobada al lobby i inici de la visita de la ciutat i de l’illa de Miyajima, amb guia de parla hispana, per conèixer el Parc Commemoratiu de la Pau i el seu museu, la Cúpula de la Bomba Atòmica i el Santuari Xintoista de Itsukushima, a l’illa de Miyajima, famós per la seva porta ‘torii ’ situada al mar. Retorn a l’hotel un cop acabada la visita. Allotjament a Hiroshima.

Nota: La porta ‘torii’ al mar està coberta de bastides ja que s’està restaurant. A dia d’avui no ens consta data prevista de finalització d’aquests treballs de restauració.
DIA 5
DIA 6

HIROSHIMA → KOYASAN

**Les vostres maletes es traslladaran directament a l’hotel d’Osaka. Prepareu si us plau equipatge de mà per passar les 2 properes nits a Koyasan i Kawayu Onsen**

Esmorzar. Reunió al lobby de l’hotel i trasllat a l’estació d’Hiroshima. Sortida amb tren bala ‘Nozomi’ cap a Shin-Osaka. Arribada i trasllat per carretera a Koyasan.

Dinar a un restaurant. Arribada a Koyasan i inici de la visita de la muntanya sagrada amb guia de parla hispana, per conèixer el Temple Kongobuji, Danjo Garan i el Mausoleu Okunoin.

Acabades les visites, trasllat al shukubo (monestir) on podreu gaudir d’un sopar vegetarià i us allotjareu aquesta nit.
DIA 6
DIA 7

KOYASAN → KUMANO KODO → KAWAYU ONSEN

A primera hora del matí podeu participar dels serveis religiosos del temple.

Esmorzar típic japonès vegetarià al shukubo. Reunió al lobby i sortida per carretera, amb guia de parla hispana, cap al lloc sagrat de Kumano. Arribada a Kumano i dinar a un restaurant.

Havent dinat, podreu recórrer l’antiga ruta de peregrinació Kumano Kodo durant 60 minuts (4 km).

Per acabar, visita del Santuari Kumano Hongu Taisha, recinte principal de la ruta de peregrinació, i el Oyunohara, antic recinte del Kumano Hongu Taisha.

Acabades les visites, trasllat a Kawayu Onsen. Sopar i allotjament a un ryokan.
DIA 7
DIA 8

KAWAYU ONSEN → OSAKA

Esmorzar al ryokan. Reunió al lobby i sortida cap a Osaka amb autobús.

Arribada a Osaka i inici de la visita de la ciutat, per conèixer l’Observatori Jardí Flotant, a l’edifici Umeda Sky i el barri Dotombori.

Trasllat a l’hotel acabades les visites. Allotjament a Osaka.
DIA 8
DIA 9

OSAKA → KANAZAWA

**Com en dies anteriors, les vostres maletes es traslladaran directament a l’hotel de Tokyo. Si us plau prepareu equipatge de mà per passar les 2 properes nits a Kanazawa i Takayama.**

Esmorzar a l’hotel. Trobada al lobby i trasllat a l’estació d’Osaka. Sortida amb tren exprés-limitat ‘JR Thunderbird’ cap a Kanazawa.

Arribada a Kanazawa i inici de la visita de la ciutat, amb guia de parla hispana, per conèixer el Jardí Kenroku-en, el Mercat de Oumicho, el Barri Higashi Chayagai i el Barri Nagamachi, on visitareu l’antiga residència de la família samurai Nomura.

Trasllat a l’hotel un cop acabades les visites. Allotjament a Kanazawa.
DIA 9
DIA 10

KANAZAWA → SHIRAKAWAGO → TAKAYAMA

Esmorzar a l’hotel. Reunió al lobby i inici de l’excursió a Shirakawago, amb guia de parla hispana. Arribada i visita del poble, declarat Patrimoni de la Humanitat de la Unesco, per conèixer una de les seves cases tradicionals de ‘Gassho-zukuri’.

Sortida cap a Takayama per carretera. Dinar a un restaurant.

Havent dinat, visita de la ciutat de Takayama, per conèixer el Yatai Kaikan (sala d’exposició de carrosses festives) i el carrer Kami-sannomachi.

Trasllat a l’hotel un cop acabada la visita. Sopar a l’hotel. Allotjament a Takayama.
DIA 10
DIA 11

TAKAYAMA → NAGOYA → HAKONE → TOKYO

Esmorzar. Reunió al lobby de l’hotel i sortida amb autocar cap a l’estació de Nagoya. Tren bala ‘Hikari’ cap a Odawara. Arribada i trasllat a Hakone.

Dinar a un restaurant. Havent dinat, visita del Parc Nacional Fuji-Hakone, navegant a bord d’un mini-creuer pel Llac Ashi i amb un trajecte amb telefèric.

Acabada la visita, sortida per carretera cap a Tokyo. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament a Tokyo.

Nota: depenent de les condicions meteorològiques el mini-creuer i la pujada al telefèric poden ser substituïts per altres visites com museus i/o temples. La panoràmica del Mt. Fuji també dependrà de les condicions ambientals. És molt difícil veure el Mt. Fuji a qualsevol època de l’any, però especialment durant l’estiu, per culpa dels núvols.
DIA 11
DIA 12

TOKYO

Esmorzar a l’hotel. Trobada al lobby i inici d’una visita panoràmica amb autocar de la ciutat de Tokyo, amb guia de parla hispana, per conèixer la Torre de Tokyo, el Temple Asakusa Kannon i l’arc comercial de Nakamise.

Dinar a un restaurant.

Resta de la tarda lliure (sense trasllat de tornada a l’hotel), amb la possibilitat de fer un tour opcional a peu de 4 hores per Tokyo, visitant Ginza, Harajuku, el carrer Takeshita Dori, Omotesando i Shibuya.

Allotjament a Tokyo.
DIA 12
DIA 13

EXCURSIÓ A NIKKO

Esmorzar a l’hotel. Dia lliure a Tokyo.

Possibilitat de fer una excursió opcional a Nikko, amb guia de parla hispana. Arribada a Nikko i visita del Santuari Xintoista de Toshogu, el Llac Chuzenji i la Cascada Kegon, pujant per la serpentejant carretera ‘I-Ro-Ha’. Dinar a un restaurant. Retorn a l’hotel un cop acabada l’excursió. El mitjà de transport d’aquesta excursió opcional dependrà del nombre de participants, i es podrà fer en autocar, tren o taxi. Durant la temporada alta, les visites al Llac Chuzenji i la Cascada Kegon poden ser substituïdes segons les condicions de mobilitat.

Allotjament a Tokyo.
DIA 13
DIA 14

TOKYO → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Habitació disponible fins a les 10.00h. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport internacional de Narita (o Haneda) amb assistent de parla hispana. Vol de tornada a la ciutat d’origen.
DIA 14

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

portada

El desert del Gobi & Karakorum

Viatge en grup de 10 dies a Mongòlia, recorrent el centre i el sud del país. Paisatges espectaculars, hospitalitat nòmada i allotjament a gers tradicionals.

portada terra santa jordania egipte

Terra Santa, Jordània & Egipte

Viatge en grup de 16 dies visitant Israel, Jordània i Egipte. Inclou Terra Santa, Petra i un fantàstic creuer pel Nil. Gaudeix de tres cultures en un sol viatge.