Veler Galileo, Variety cruises
Illes Cíclades variety cruises
Folegandros
mykonos
Paros Naousa
galileo variety cruises
santorini
Syros
Galileo Sundeck
Syros

JOIES DE LES ILLES CÍCLADES AMB VELER A MOTOR

IMPORTANT

Els itineraris poden patir modificacions segons el criteri de la companyia de creuers i del capità del vaixell en cas de condicions meteorològiques adverses (vents de 6/7 nusos o més, depenent del vaixell) o de les autoritats del Port, que no permetin a un vaixell abandonar el port, o per altres circumstàncies extraordinàries. Aquests canvis no donen dret als passatgers a cap reemborsament automàtic. En totes les situacions, la companyia de creuers garanteix el desembarcament dels passatgers al port de destí anunciat a temps per agafar els seus vols.

Itinerari

DIA 1

MARINA ZEA (ATENES) → POROS

Embarcament entre les 14.00h i les 15.00h. Còctel de benvinguda per conèixer a la tripulació del vaixell i a la resta de passatgers. Després d’una càlida benvinguda i una presentació pel simulacre de seguretat, sortida cap a l’illa de Poros, on es farà una breu visita de 3 hores. Acabada la visita, sortida cap a Poliegos. Nit al mar.
DIA 1
DIA 2

POLIEGOS → FOLEGANDROS

Arribada a Poliegos durant el matí, una petita illa coneguda per les seves impressionants platges. Aturada per gaudir d’un bany al mar i graellada a la coberta. Havent dinat, sortida cap a Folegandros, una de les illes més sorprenents i menys conegudes del Mar Egeu. Recomanem caminar per la ciutat i sopar a una de les tabernes tradicionals gregues. Nit a Folegandros
DIA 2
DIA 3

SANTORINI

Sortida a primera hora del matí cap a Santorini. Arribada al seu port (ocasionalment ancorats), per descobrir la seva capital, Fira. Excursió opcional a les excavacions d’Akrotiti i recorregut pels diferents pobles, incloent la preciosa i petita ciutat d’Oia, coneguda per les seves impressionants vistes sobre La Caldera. Nit a Santorini.
DIA 3
DIA 4

ANTIPAROS → PAROS

Durant el matí es farà una aturada per gaudir d’un bany a l’encantadora badia d’Antiparos. Arribada cap al migdia a Paros. Visita de Parikia i del pintoresc poble de Naoussa. Celebració de la famosa nit grega, on podreu demostrar les vostres habilitats pel ball. Nit a Paros.
DIA 4
DIA 5

DELOS → MYKONOS

Durant el matí, visita opcional a la singular zona arqueològica de Delos, l’illa més sagrada de l’antiguitat. Més tard, aturada a una de les badies més boniques de Mykonos per gaudir d’un bany, per tot seguit continuar la navegació cap al poble de Mykonos. L’illa de la jet set serà vostra per explorar-la. La nit és jove! Nit a Mykonos.
DIA 5
DIA 6

SYROS

Després d’una capbussada matinal arribarem a Syros, la capital de les illes Cíclades, on podreu gaudir d’una de les seves precioses platges de sorra o caminar per la ciutat, envoltats de la seva arquitectura única. Nit a Syros.
DIA 6
DIA 7

KYTHNOS → ATENES

Arribada a Kythnos durant el matí, on podreu refrescar-vos amb un bany a la badia de Kolones. A continuació, sortida cap a Marina Zea amb arribada durant la tarda, a través del Cap Súnion, el temple de Posidó. Sopar de comiat del Capità i nit a Marina Zea (Atenes).
DIA 7
DIA 8

ATENES

Esmorzar a bord i desembarcament entre les 8.00h i les 9.00h.
DIA 8

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

portada

Geòrgia, el cor del Caucas

Viatge en grup de 8 dies a Geòrgia, el país més visitat del sud del Caucas. Descobreix un dels bressols del cristianisme, paisatges, cultura i història.