slider
slider
slider
slider
slider
slider
Slider
slider
slider

TRANSSILVÀNIA AMB BICICLETA

Itinerari

DIA 1

ARRIBADA A BUCAREST → SIBIU

Arribada a l’aeroport de Bucarest i trobada amb el guia. Trasllat a Transilvània. Allotjament a Sibiu.
DIA 1
DIA 2

SIBIU → MOARDAS → MOSNA

Durant el matí, tour amb bicicleta a través de Daia i Rosia fins a Vurpar. Per tots aquests pobles es poden admirar esglésies saxones. Continuació a través de Ghijasa de Jos, Ghijasa de Sus, Metis i Ravasel fins arribar a Moardas (23 kms). El més destacat d’aquesta segona part del tour és l’església fortificada de Moardas. El tram final, de 6 km, porta a Mosna passant per Alma Vii.

Allotjament a Mosna.
DIA 2
DIA 3

MOSNA → BIERTAN → SIGHISOARA

Visita de l’església fortificada de Mosna durant el matí. Sortida cap a Nemsa, antic centre de la ceràmica. Continuació fins a Richis i Biertan, que té una de les esglésies fortificades més grans de Transsilvània. El recorregut d’avui continua passant per Saros fins arribar a Sighisoara.

Allotjament a Sighisoara.
DIA 3
DIA 4

SIGHISOARA → DUMBRAVENI → DARLOS → BAZNA

Visita de la ciutat de Sighisoara durant el matí: la Torre del Rellotge, la casa natal del Comte Dràcula i l’església del Turó. Continuació fins a Dumbraveni, Alma, Darlos i Medias. Aturada a l’església Margareta a Medias. El recorregut continua fins arribar a Bazna.

Allotjament a Bazna.
DIA 4
DIA 5

BAZNA → TARNAVENI → CETATEA DE BALTA → BOIAN → BAZNA

Visita de l’església fortificada de Bazna durant el matí, una interessant església gòtica de 3 pisos. El recorregut del dia passarà per Blajel, Tarnaveni, Cetatea de Balta i Boian, abans de tornar a Bazna.

Allotjament a Bazna.
DIA 5
DIA 6

BAZNA → OCNA SIBIULUI → SIBIEL

El recorregut matinal us portarà a través de Cistei, Colibi, Secasel, Rosia de Secas, Pauca, Alamor i Manda fins a Ocna Sibiului. La segona part del recorregut continuarà per Sura Mica, Rusciori, Cristian i Orlat fins a Sibiel.

Allotjament a Sibiel.
DIA 6
DIA 7

SIBIEL → BUCAREST

Visita de la ciutat de Sibiu durant el matí: la Plaça Gran i la Plaça Menor, el Pont de les Mentides i la Catedral Evangèlica del centre històric. Sortida cap al Sud a través de la Vall Olt. Breu aturada al monestir Cozia. Arribada a Bucarest durant la tarda. Sopar festiu amb programa folklòric al restaurant Pescarus.

Allotjament a Bucarest.
DIA 7
DIA 8

BUCAREST → ORIGEN

Durant el matí, visita de la ciutat de Bucarest: l’església Patriarcal, el Palau del Parlament i el Museu Satului.

A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada.
DIA 8

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

portada

Wild West, cowboys & Yellowstone

Viatge amb cotxe de lloguer de 13 dies, des de Denver a Salt Lake City, passant per Cheyenne, Rapid City, Buffalo, Cody, Yellowstone, Jackson, entre d’altres.

portada atlas

Les valls de l’Atles amb moto

Viatge en grup de 11 dies, recorrent el sud del Marroc amb moto de lloguer, acompanyats d’un guia experimentat. Recorregut per les valls de l’Atles.

Etiòpia, la vall del riu Omo

Viatge de 14 dies recorrent el sud d’Etiòpia i la vall del riu Omo, una terra on descobrir una gran varietat de tribus ancestrals i mercats tradicionals locals.