slider
slider
slider
slider
slider
slider
Slider
slider
slider

TRANSSILVÀNIA AMB BICICLETA

Itinerari

DIA 1

ARRIBADA A BUCAREST → SIBIU

Arribada a l’aeroport de Bucarest i trobada amb el guia. Trasllat a Transilvània. Allotjament a Sibiu.
DIA 1
DIA 2

SIBIU → MOARDAS → MOSNA

Durant el matí, tour amb bicicleta a través de Daia i Rosia fins a Vurpar. Per tots aquests pobles es poden admirar esglésies saxones. Continuació a través de Ghijasa de Jos, Ghijasa de Sus, Metis i Ravasel fins arribar a Moardas (23 kms). El més destacat d’aquesta segona part del tour és l’església fortificada de Moardas. El tram final, de 6 km, porta a Mosna passant per Alma Vii.

Allotjament a Mosna.
DIA 2
DIA 3

MOSNA → BIERTAN → SIGHISOARA

Visita de l’església fortificada de Mosna durant el matí. Sortida cap a Nemsa, antic centre de la ceràmica. Continuació fins a Richis i Biertan, que té una de les esglésies fortificades més grans de Transsilvània. El recorregut d’avui continua passant per Saros fins arribar a Sighisoara.

Allotjament a Sighisoara.
DIA 3
DIA 4

SIGHISOARA → DUMBRAVENI → DARLOS → BAZNA

Visita de la ciutat de Sighisoara durant el matí: la Torre del Rellotge, la casa natal del Comte Dràcula i l’església del Turó. Continuació fins a Dumbraveni, Alma, Darlos i Medias. Aturada a l’església Margareta a Medias. El recorregut continua fins arribar a Bazna.

Allotjament a Bazna.
DIA 4
DIA 5

BAZNA → TARNAVENI → CETATEA DE BALTA → BOIAN → BAZNA

Visita de l’església fortificada de Bazna durant el matí, una interessant església gòtica de 3 pisos. El recorregut del dia passarà per Blajel, Tarnaveni, Cetatea de Balta i Boian, abans de tornar a Bazna.

Allotjament a Bazna.
DIA 5
DIA 6

BAZNA → OCNA SIBIULUI → SIBIEL

El recorregut matinal us portarà a través de Cistei, Colibi, Secasel, Rosia de Secas, Pauca, Alamor i Manda fins a Ocna Sibiului. La segona part del recorregut continuarà per Sura Mica, Rusciori, Cristian i Orlat fins a Sibiel.

Allotjament a Sibiel.
DIA 6
DIA 7

SIBIEL → BUCAREST

Visita de la ciutat de Sibiu durant el matí: la Plaça Gran i la Plaça Menor, el Pont de les Mentides i la Catedral Evangèlica del centre històric. Sortida cap al Sud a través de la Vall Olt. Breu aturada al monestir Cozia. Arribada a Bucarest durant la tarda. Sopar festiu amb programa folklòric al restaurant Pescarus.

Allotjament a Bucarest.
DIA 7
DIA 8

BUCAREST → ORIGEN

Durant el matí, visita de la ciutat de Bucarest: l’església Patriarcal, el Palau del Parlament i el Museu Satului.

A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada.
DIA 8

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

portada costa amalfitana & sicilia

Costa Amalfitana & Sicília

Viatge de 9 dies en grup o cotxe de lloguer per la Costa Amalfitana i Sicília. Excursions des de Sorrento i Palermo.

Lapònia, la Suècia àrtica

Circuit de 6 dies per la Lapònia sueca on podrem gaudir dels paisatges del Golf de Bòtnia, les muntanyes dels PN d’Abisko i Kebnekaise, i d’un creuer trencagel.

Trekking a Svaneti (Geòrgia)

Viatge de senderiesme en grup de 10 dies a Geòrgia, amb trekkings de dificultat mitjana a la regió de Svaneti. Història i paisatges espectaculars al Caucas.