lanzarote2
lanzarote-playa-papagayo
Playa Papagayo
lanzarote-jardin-de-cactus
Jardín de Cactus
lanzarote4
lanzarote-hervideros
Los Hervideros
lanzarote1
lanzarote3
Viatges de final de curs a Lanzarote

VIATGES DE FINAL DE CURS A LANZAROTE

Els viatges de final de curs a Lanzarote són sempre un viatge molt especial. Dominada per un paisatge lunar gràcies a les seves grans extensions de lava negre, fou declarada Geoparc Mundial per la UNESCO. 

Hi gaudireu de precioses platges de sorra blanca i negra, vistes fascinants, piscines naturals i un indret ideal per a la pràctica d’activitats com el senderisme, el ciclisme, el surf o el snòrkel. 

Allunyant-se cada cop més del turisme de ressort i pulsereta, atrau a moltíssims viatgers independents gràcies a la seva gatronomia local típica canària i l’hospitalitat de la seva gent.

Una de les seves principals atraccions és el Parc Nacional Timanfaya, l’únic parc nacional espanyol de caràcter principalment geològic. L’absència de vegetació, l’abrupta costa i les siluetes dels volcans, doten a Timanfaya i Lanzarote d’una bellesa extraordinària.

Visites a Lanzarote

Excursions des de Lanzarote

Informació & preus

No dubteu a contactar-nos i us prepararem una cotització a mida dels nostres viatges de final de curs, adaptat al nombre d’estudiants i modalitat curricular del vostre grup.