Tours i excursions a Los Angeles

TOURS, VISITES & EXCURSIONS A LOS ANGELES

LOS ANGELES

A continuació trobareu alguns dels tours, visites i excursions que us podem oferir durant la vostra estada a una de les ciutats més destacades de la Costa Oest dels Estats Units.

També trobareu algunes propostes de viatge que combinen diverses ciutats nord americanes i/o extensions de platja. Si les voleu veure totes, cliqueu aquí per tornar a la pàgina principal dels Estats Units.  

CITY TOUR A LOS ANGELES

Durada: 4 hores

Recollida a l’hotel al matí per començar la passejada per les zones de major interès: Downtown, districte financer, Dorothy Chandler Pavilion (seu dels Oscars), Centre Cívic, Plaça Olvera, Sunset Boulevard, Hollywood, Avinguda de les Estrelles, Teatre Xinès, zones residencials i comercials de Beverly Hills, i Rodeo Drive.

VISITA DE LES PLATGES

Durada: 4 hores

Sortida des de Los Angeles en direcció a la platja de Malibu, escenari preferit de les pel·lícules de surf dels anys 70 i que la banda musical “The Beach Boys” va popularitzar. Aturada durant uns minuts al parc dedicat a l’actor Michael Landon, per admirar el litoral des de les altures. El tour inclou visites a Santa Monica, Venice (àrea bohèmia) i Marina del Rei (Fisherman’s Village).

VISITA DELS UNIVERSAL STUDIOS

Durada: 6 hores

Trasllat des de l’hotel a Universal Studios. El guia us entregarà un mapa i us ajudarà amb una explicació detallada de com aprofitar millor el vostre dia al parc. A l’hora acordada, trobada amb el guia i la resta del grup per tornar a l’hotel.

VIATGES RELACIONATS