slider andes
slider andes
slider andes
slider andes
slider andes
slider andes
slider andes
slider andes
slider andes
slider galapagos

andes equatorians, amazones & illes galápagos

Amb aquest circuit podreu viatjar per la misteriosa jungla amazònica, explorar el llegat colonial de Quito, conèixer comunitats indígenes andines i meravellar-vos amb l’exotisme de les illes Galápagos. Podreu gaudir, en definitiva, de 4 dels millors i més diversos destins de l’Amèrica del Sud.

El viatge comença amb els tresors arquitectònics i artístics de Quito, amb un dels centres colonials més ben conservats de l’Amèrica del Sud. Un guia local us acompanyarà a esglésies neogòtiques i barroques, frondoses places, edificis governamentals i palaus fastuosos. Podreu visitar museus, botigues o perdre-us pels cèntrics carrers colonials empedrats mentre descobriu la història d’aquesta vibrant ciutat.

El viatge continua amb un tast dels Andes, on descobrireu com vivien les comunitats tradicionals i podreu conèixer mercats indígenes tradicionals, envoltats de frondosos boscos, aus endèmiques i volcans.
L’aventura continuarà amb un indret on el temps sembla no avançar, la selva amazònica. Podreu conviure amb comunitats indígenes locals i gaudir d’una experiència que us costarà molt oblidar: la navegació nocturna per observar caimans.

Per acabar, un creuer o un circuit (a escollir) per les fantàstiques illes Galápagos. Podreu submergir-vos amb lleons marins, prendre el Sol amb iguanes i meravellar-vos de la bellesa natural d’aquest paradís aïllat de la biodiversitat, amb aus, rèptils, peixos i mamífers que no trobareu enlloc més del món.

Segurament aquest no és un viatge per tothom. No és el típic circuit amb altes pretensions turístiques. Però us serà impossible no tornar-ne sent un enamorat de la natura i l’eco-turisme, si encara no n’éreu!

Itinerari

DIA 1

ARRIBADA A QUITO

Arribada a l’aeroport de Quito, benvinguda i trasllat a l’hotel seleccionat per descansar i deixar-hi l’equipatge.

Al vespre, trasllat al restaurant El Ventanal, situat al centre històric de Quito, per sopar amb vistes a la zona colonial de la ciutat. Allotjament a l’hotel.
DIA 1
DIA 2

QUITO → MITAD EL MUNDO → MINDO

Esmorzar a l’hotel. Inici del recorregut pel centre històric de Quito, ric en arquitectura colonial i museus plens d’història i tradició. Llocs tan impressionants com l’església de la Companyia de Jesús, amb un interior recobert de pa d’or; la plaça de la Independència, el Palau del Govern, la Catedral, l’església de San Francisco i el Panecillo, un turó volcànic coronat per una estàtua gegant d’alumini.

Dinar a un restaurant de la zona. Havent dinat podreu creuar la línia Equatorial que divideix el planeta en dos hemisferis, situada al nord de la ciutat. Visita del museu solar del Intiñan per descobrir la cosmovisió indígena entorn a la seva vida a la ‘meitat del món’. La següent parada serà a la ciutat Mitad del Mundo, on podreu visitar el monument en honor a la Missió Geodèsica Francesa. La ruta continuarà cap al nord-oest, a la zona de Mindo. Allotjament en un Lodge.
DIA 2
DIA 3

MINDO

Esmorzar a l’hotel. Ben aviat al matí, podreu fer una excursió a peu pel bosc per observar les aus de la zona. La Reserva Mindo-Nambillo compta amb més de 500 espècies d’acolorides aus. També podreu visitar el Mariposario de Mindo i fer una passejada pel Bosc Nebulós per visitar una de les cascades de la zona.

Dinar i allotjament al Lodge.
DIA 3
DIA 4

MINDO → OTAVALO

Esmorzar a l’hotel i trasllat a la província de Imbabura.

Durant la ruta podreu visitar la Reserva Pahuma, amb una extensió de 650 ha i que es troba entre els 1.960 i els 2900 metres sobre el nivell del mar. Es tracta d’un bosc humit montà, amb vegetació abundant i llar d’una gran quantitat de plantes epífites (que creixen sobre un altre vegetal com a suport però sense parasitar-lo), com bromèlies, molses o falgueres; i protegeix més de 270 espècies d’orquídies, de les quals 9 són endèmiques. Aturada al mirador de Miralago, on podreu gaudir amb el paisatge del volcà Imbabura i el llac San Pablo.

Arribada a Otavalo. Sopar i allotjament a una Hacienda.
DIA 4
DIA 5

OTAVALO → QUITO

Esmorzar a la Hacienda. Visita del mercat d’artesanies d’Otavalo, el més important del país, on podreu fer compres i conèixer de més a prop les tradicions indígenes.

Dinar a la Hacienda. Havent dinat, visita de la llacuna de Cuicocha, per caminar per la zona i observar la flora i fauna de l’erm andí.

Retorn a Quito i allotjament a l’hotel seleccionat.
DIA 5
DIA 6

QUITO → COCA → AMAZÒNIA

Esmorzar a l’hotel i trasllat a l’aeroport. Vol d’uns 40 minuts de durada amb arribada a Coca, on un guia local us recollirà per embarcar en una canoa i observar flora i fauna riu avall.

Arribada al Lodge durant la tarda. Dinar, sopar i allotjament al Lodge.

Possibilitat de fer una excursió nocturna per observar caimans.
DIA 6
DIA 7

LODGE AMAZÒNIA

Esmorzar ben aviat al Lodge. Visita del ‘saladero’ de lloros per observar diverses espècies de lloros, periquitos i guacamais.

Dinar pic-nic. Durant la tarda es farà una caminada per la selva per descobrir la flora i fauna de la zona i les seves propietats. Després es visitarà el segon ‘saladero’ de lloros per observar diferents espècies d’aus.

Retorn, sopar i allotjament al Lodge.
DIA 7
DIA 8

LODGE AMAZÒNIA

Esmorzar al Lodge i visita d’una comunitat indígena kiwcha, on tindreu l’oportunitat de conèixer el seu estil de vida i les seves costums.

Després es farà una excursió a peu per la selva amazònica per observar més flora i fauna de la regió.

Dinar, sopar i allotjament al Lodge.
DIA 8
DIA 9

LODGE AMAZÒNIA → QUITO

Esmorzar al Lodge. Ben aviat al matí, sortida amb canoa per tornar a la ciutat de Cocoa. Vol a Quito. Arribada i rebuda per part del guia local, que us estarà esperant per traslladar-vos a l’hotel. Tarda lliure.
DIA 9
DIA 10

QUITO → ILLES GALÁPAGOS

Esmorzar. Recollida a l’hotel i trasllat a l’aeroport per agafar un vol a les illes Galápagos. Arribada i recepció per part d’un guia local, que us acompanyarà fins a la sortida del creuer o tour escollit.

Exemple de creuer a les Galápagos.

Exemple de tour a les Galápagos.
DIA 10
DIA 14

ILLES GALÁPAGOS → QUITO

Esmorzar al creuer o a l’hotel. Després de la darrera visita a les illes Galápagos, trasllat a l’aeroport per agafar un vol de tornada a Quito. Arribada, trasllat i allotjament a l’hotel.
DIA 14
DIA 15

QUITO → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a la ciutat d’origen.
DIA 15

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

portada galapagos

Senderisme a les illes Galápagos

Viatge de 5 dies a les illes Galápagos, un paradís per gaudir del senderisme, les excursions amb vaixell, l’esnòrquel i espècies endèmiques en un entorn únic.