mouth-of-the-iguassu-511500_1920
d379001f03c6fc6ac8a8014eca37ea72
2-con-nombre
foto gentilesa d'Anne Marie Kalus
Ameisenbär in Costa Rica
dsc03540
paseo-en-canoa
Flying_Over_Esteros_del_Iberá_The_kingdom_of_water,_North-eastern_Argentina
buenos-aires-2615155_1920
Buenos Aires 2
Buenos Aires 4

els grans aiguamolls de l'amèrica del sud

Viatge pel nord d’Argentina per visitar i conèixer algunes de les zones naturals i sostenibles del país. Podreu gaudir de paisatges tan característics com les espectaculars cascades del Iguazú, plantacions de te i mate o la reserva natural d’aigua dolça més important de l’Amèrica del Sud. Us apropareu a tot tipus de fauna autòctona i a moltes espècies recuperades de la seva extinció. La ruta acaba a Buenos Aires, la cosmopolita capital del país.

Itinerari

DIA 1

ARRIBADA A BUENOS AIRES → IGUAZÚ

Arribada a l'aeroport internacional d'Ezeiza. El nostre personal local us estarà esperant per assistir-vos en el canvi de terminal aèria i entregar-vos la documentació del viatge. Tot seguit, embarcament al vol que us potarà a Puerto Iguazú. Recepció i trasllat regular a l’hotel Aldea de la Selva. Allotjament.
DIA 1
DIA 2

IGUAZÚ

Esmorzar a l’hotel.

Excursió regular per visitar les cascades des del costat argentí. L'excursió comença al mateix hotel on ens allotgem. De l’hotel ens dirigirem fins l'entrada del Parc Nacional Iguazú. Des del centre del visitant agafarem el “tren de la selva”, un tren ecològic que es submergeix per la selva missionera, fins l'estació de “la Garganta del Diablo”, on començarem un recorregut per la passarel•la fins a un dels paisatges més impactants d'Argentina. Just al davant del salt que dóna nom a l'estació: La Garganta del Diablo, hi ha el Salto Unión, indescriptible per la seva bellesa i energia. Emociona a tothom! El recorregut segueix per la següent estació “Cascades” on es pot fer el Passeig Superior, amb una distància d'uns 500 metres; o bé el Passeig Inferior, un conjunt de passarel•les que permeten gaudir d'aquesta meravella natural des d'un altre angle i perspectiva.

Per complementar aquest recorregut inoblidable recomanem contractar l'excursió opcional “La Gran Aventura: bautismo de las cascadas”, una excursió que combina un passeig nàutic amb barca zodiac de 6km pel riu Iguazú inferior passant a través dels ràpids per poder arribar fins al “Cañón de la Garganta del Diablo”. A continuació, recorregut amb vehicles per la selva. Tindrem l'oportunitat de gaudir i apreciar la flora i, si la sort està del nostre costat, també de la fauna típica de la zona. Per poder fer aquesta excursió es recomana portar repel•lent d'insectes, calçat i roba còmoda.

Allotjament a l’hotel Aldea de la Selva.
DIA 2
DIA 3

IGUAZÚ

Esmorzar a l'hotel.

Excursió regular a les cascades del costat brasiler. Sortida des del mateix hotel fins al Parc Nacional Do Iguazú. Passarem per les passarel·les de 950 metres de llarg, que es troben sobre el barranc del riu Iguazú, oferint unes vistes panoràmiques realment impressionants de tots els salts. El recorregut finalitza al mirador de la “Garganta del Diablo” on el soroll de la caiguda de l’aigua és espectacular.

Allotjament a l’hotel Aldea de la Selva.
DIA 3
DIA 4

IGUAZÚ → POSADAS

Esmorzar a l’hotel.

Excursió per visitar les mines de pedres semi-precioses de Wanda. Durant el recorregut es podran observar plantacions de te, herba mate i altres productes. Es visitaran les missions jesuïtes guaranís del segle XVII de San Ignacio Mini, Santa Ana i La Candelaria.

Allotjament al Gran Hotel Posadas.
DIA 4
DIA 5

POSADAS → ESTEROS DEL IBERÁ

Esmorzar a l’hotel.

Trasllat amb vehicles 4x4 cap a la Reserva Natural Iberá, situada a la província de Corrientes, una de les reserves d’aigua dolça més importants de l’Amèrica del Sud. Té una extensió de 1.300.000 hectàrees on es preserva la flora i fauna autòctones de la regió. És possible trobar-hi 85 espècies de mamífers, 35 de rèptils i 45 d’amfibis. Les més destacades són el cérvol dels pantans, el cérvol de Las Pampas, les capibares (localment ‘carpinchos’) i la mona udoladora. També hi ha rèptils com el yacaré negre i el yacaré over (espècies de caimans locals), i diversos tipus de serps i llangardaixos. Alguns dels exemplars més difícils d’observar són el llop de crinera i el llopet de riu.

Sopar i allotjament a la Estancia El Socorro.
DIA 5
DIA 6

ESTEROS DEL IBERÁ

Esmorzar.

A la Estancia El Socorro viureu una experiència inoblidable visitant espècies recuperades de la seva extinció, com l’ós formiguer gegant, tapirs i pècaris, i el seu major desafiament: la reproducció del jaguareté. La fauna silvestre passeja pel parc de la Estancia i podreu creuar-vos amb un capibara, una família de nyandús o guineus. Dinar. Durant la nit, gaudireu d'un safari vora el llac a la llum de la lluna. Albirareu el tatú negre i el gat silvestre.

Sopar i allotjament a la Estancia El Socorro.
DIA 6
DIA 7

ESTEROS DEL IBERÁ

Esmorzar.

Navegació per la llacuna Iberá per albirar els yacarés, els cérvols dels pantans i una espectacular varietat d’aus.

Dinar, sopar i allotjament a la Estancia El Socorro.
DIA 7
DIA 8

ESTEROS DEL IBERÁ → MERCEDES → BUENOS AIRES

Esmorzar. Trasllat a la terminal d’autobusos de Mercedes. Bus regular amb destí a Buenos Aires. Nit a bord de l’autobús.
DIA 8
DIA 9

→ BUENOS AIRES

Arribada, recepció i trasllat regular a l'hotel. Resta del dia lliure. Allotjament a l'hotel seleccionat.
DIA 9
DIA 10

BUENOS AIRES

Esmorzar a l'hotel.

Excursió de mig dia per la ciutat de Buenos Aires, on podrà conèixer part de la seva història i gaudir del seu llegat arquitectònic: la Plaza de Mayo, el característic barri de La Boca, antigament port natural de la ciutat, on a finals del segle XIX s'hi va començar a instal·lar una important i creixent comunitat italiana amb preponderància d'origen genovès; “Caminito”, carrer declarat museu per les seves cases de colors; arribarem a San Telmo, el secor més antic de la ciutat i passarem sense adonar-nos-en a Puerto Madero, el barri més jove i on hi ha molts restaurants de cuina internacional. Seguint el nostre recorregut arribarem a la Recoleta, des de fa unes dècades el barri més prestigiós, caracteritzat per edificacions antigues que es presenten com un resum de l'arquitectura europea del segle passat i també per la intensa vida que li donen els veïns i els turistes que passegen pels seus elegants carrers. Aquí podran visitar un distingit cementiri de gran valor arquitectònic. La visita acaba al barri de Palermo, molt valorat pels seus parcs, que formen el pulmó verd de Buenos Aires. Acabada la visita, retorn a un punt proper a l'hotel.

Durant la nit i per a rematar el viatge, gaudirem d’un sopar amb espectacle de tango, la millor manera de viure l'experiència del tango en tot el seu esplendor. Sota la direcció d'una orquestra que convoca a directors de renom, es llueixen importants professionals de ball i cantants dignes de la capital del tango. El sopar inclou un aperitiu, un entrant, plat principal, postres i begudes.

Allotjament a l’hotel seleccionat.
DIA 10
DIA 11

BUENOS AIRES

Esmorzar a l’hotel.

Dia lliure. Recomanem fer la visita de mig dia pel Delta del Tigre per poder descobrir els paisatges que ofereix la ciutat de Buenos Aires des del riu de la Plata. Sortida des de l’hotel per visitar San Isidro, població de gran importància històrica i arquitectònica. Arribada al delta, des d’on agafarem una embarcació que ens portarà a descobrir com és la vida de les illes. Durant el recorregut observarem els clubs nàutics que es troben situats a la riba del riu Luján, les sorprenents cases i mansions i les seves magnífiques vistes a l’estuari del plata, la Catedral de San Isidoro, el Puerto Olivos, l’estadi Monumental, la ciutat universitària de Buenos Aires.

Allotjament a l’hotel seleccionat.
DIA 11
DIA 12

BUENOS AIRES → ORIGEN

Trasllat privat fins l'aeroport per agafar el vol de tornada cap a l’aeroport d’origen.
DIA 12

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

portada

La Patagònia sense fronteres

Viatge en grup de 10 dies a la Patagònia Xilena i Argentina. Visitant Santiago, Valparaíso, Viña del Mar, Puerto Natales, Torres del Paine, Calafate, Perito Moreno, Buenos Aires, entre d’altres.

portada bolivia mon andi

Bolívia, món andí

Circuit de 8 dies a Bolívia, visitant ciutats colonials, mines, deserts de sal i volcans al país dels Andes.