slider escocia
slider escocia
slider escocia
slider escocia
slider escocia
slider escocia
slider escocia
slider escocia
slider escocia

TURISME ACTIU I ECOTURISME A STIRLING I TROSSACHS

Descobreix el Stirling més natural i ecoturista amb aquest viatge actiu que podem adaptar i modificar segons les teves característiques.

Al fer la reserva t’enviarem un breu qüestionari per comprovar la teva experiència i adaptar aquest tour als teus gustos i necessitats. Aquest itinerari és modificable i ampliable.

Amb tots els tours de turisme actiu i ecoturisme a Escòcia incloem un mapa de les zones on ens mourem i fitxes de les rutes que es faran. No s’inclou material especialitzat, de senderisme o muntanya, el qual ha de ser aportat pel viatger.

També t’ajudarem a contractar un assegurança apropiada per les activitats que es faran.

Itinerari

DIA 1

ARRIBADA A STIRLING

Recollida a l’aeroport. Trasllat a la històrica ciutat de Stirling, antiga capital del Regne d’Escòcia durant les guerres d’independència dels segles XIII i XIV. La seva regió és una de les més àmplies del país. Reunió de planificació per resoldre dubtes i estructurar les rutes, a un pub local.
DIA 1
DIA 2

KIRKTON GLEN → LLAC DELS IRLANDESOS → ROB ROY’S TOMB → KILLIN

Desplaçament fins a la Vall de Kirkton, on després de visitar la tomba de Rob Roy i una vella església, farem un pintoresc recorregut per boscos i rius fins a unes cascades, amb una aturada al mirador de Craig an Tuirc, amb vistes panoràmiques sobre els llacs Voil i Doine. Tot seguit ens endinsarem a la vall per un sender forestal, caminant entre muntanyes, recreant el pas de Rob Roy i altres ramaders de l’època. Al final del sender arribarem a la Gran Pedra, amb vistes panoràmiques de tota la vall. Arribada al Llac dels Irlandesos (on realment vivia Rob Roy), anomenat així per ser punt de pas de monjos i clergues celtes que venien d’Irlanda.

Temps lliure per descansar i gaudir del paisatge. Retorn al punt de partida i desplaçament a Killin, el poble més significatiu de la Terra dels Gegants, travessant els Ràpids de Dochart. Temps lliure abans de tornar a Stirling.

6-8 hores de durada, 500m de desnivell, 10 km de ruta.
DIA 2
DIA 3

LOCH LOMOND

Havent esmorzat, desplaçament creuant el Parc Nacional Loch Lomond & Trossachs fins arribar a la riba del llac Lomond, el més gran de tot el Regne Unit. Després de veure el llac, pujada per un sender de muntanya fins arribar al cim del Ben Lomond, a gairebé 1000 metres d’altitud, on si la meteorologia ho permet tindreu vistes privilegiades del llag i dels Alps d’Arrochar.

Després del descens, aturada a Drymen i Balmaha per tastar cerveses de la zona i gaudir d’altres perspectives del llac.

8-10 hores de durada, 990m de desnivell, 12 km de ruta.
DIA 3
DIA 4

STIRLING

Visita cultural de la ciutat de Stirling. Senderisme urbà pel centre la ciutat (castell, cementiri, església de la Santa Creu, residència Argyll, creu del mercat i murs medievals) fins al pont on les tropes liderades per William Wallace van derrotar les tropes angleses a la famosa batalla del Pont de Stirling (1297). Des d’aquí visitareu Abbey Craig i la Torre de Wallace, amb una breu incursió en aquest parc natural fins arribar al Pas de Wallace.

Havent dinat podreu visitar una destil·leria local o disposar de temps lliure.

6-8 hores de durada.
DIA 4
DIA 5

STIRLING → ORIGEN

Trasllat a l’aeroport i vol de tornada a la ciutat d’origen.

En cas de disposar de temps lliure, es podran fer visites afegides com els Kelpies a Falkirk o una passejada per la vila del segle XVII de Culross.
DIA 5

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

Capitals del Bàltic i Estocolm

Circuit de 9 dies a través de la història i cultura de les 4 capitals bàltiques i Estocolm. El viatge es pot allargar visitant altres ciutats escandinaves.