slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

ecoturisme a israel amb cotxe de lloguer

Amb aquest viatge únic podràs explorar les moltes formes i maneres creatives d’avantguarda amb que Israel i la seva gent, estan desenvolupant el racó sagrat del planeta per les futures generacions, mentre gaudeixes de la visita dels punts més importants de la Terra Santa.

Aquest itinerari està descrit com un viatge amb cotxe de lloguer fly&drive, però no dubteu a contactar-nos per consultar la possibilitat de fer-lo com un viatge en grup regular amb guia acompanyant.

Itinéraire

DIA 1

AEROPORT BEN GURION → TIBERÍADES

Arribada a l’aeroport Ben Gurion i tràmits d’entrada al país. Rebuda per part del corresponsal local. Recollida del cotxe de lloguer. Allotjament a Tiberíades.
DIA 1
DIA 2

EXCURSIÓ ALS ALTS DEL GOLAN

El dia comença amb una visita panoràmica del llac al Mont de les Benaventurances, on Jesús va pronunciar el Sermó de la Muntanya.

A continuació, sortida cap al nord per visitar la Reserva Natural de la Vall d’Hula, on aprendreu que els cels d’Israel són una important ruta migratòria de 500 milions d’aus, en el seus viatges anuals entre Àfrica i Europa. La reserva compta amb preciosos senders humits i punts d’observació per veure aus i animals.

Tot seguit, visita de la Reserva Natural de Gamla als Alts del Golan, on la l’Autoritat de Parcs d’Israel està treballant per conservar la població de voltor lleonat d’aquesta bonica zona. Veureu les espectaculars ruïnes de Gamla, una ciutat jueva de l’època romana que es va enfrontar a Roma; les ruïnes d’un poble, una església bizantina i un mirador sobre els penya-segats on les aus rapinyaires cacen i nien.

Conducció fins a Alonei Habashan, als Alts del Gola orientals, per veure les turbines eòliques i trobar-vos amb un expert en l’energia eòlica a Israel.

Retorn a l’hotel. Allotjament a Tiberíades.
DIA 2
DIA 3

TIBERÍADES → NAZARET → KIBBUTZ HARDUF → ACRE

Comenceu el dia visitant Nazaret, la casa d’infància de Jesús. Després de visitar l’església ortodoxa grega de Sant Gabriel, construïda sobre l’antiga deu on la tradició local diu que va tenir lloc la Visitació de Maria, podreu visitar la vila de Nazaret, on es recrea de manera teatralitzada la vida del poble fa 2000 anys

Continueu a través de les muntanyes de Galilea fins arribar al Kibbutz Harduf, un col·lectiu jove basat en l’antroposofia. Aquest kibbutz té una indústria d’aliments orgànics i una relació molt especial amb els seus veïns àrabs. Gaudiu d’un dinar al restaurant orgànic del kibbutz i d’una xerrada sobre la vida dins d’aquesta comunitat única.

Sortida cap a la costa mediterrània per visitar la històrica ciutat emmurallada d’Acre. Gran part de la seva ciutat medieval encara es pot veure intacta, tant per sota com per sobre el nivell del terra. Exploreu les Sales dels Cavallers, la Mesquita d’Al-Jazar i el Museu Etnogràfic i del Folklore, integrats en sales de l’antiga muralla. Podreu passejar pel mercat a l’aire lliure de fruites, verdures i espècies.

Allotjament a la zona d’Acre o Haifa.
DIA 3
DIA 4

ACRE → CESAREA → PN YARKON → TEL AVIV

Durant el matí d’avui, podreu viatjar a través de la bonica cadena del Mont Carmel a Cesarea, ciutat portuària d’Herodes i la capital administrativa romana a la regió. Gaudiu d’un passeig a través dels impressionants vestigis i de la visita de l’antic aqüeducte, al llarg d’un bonic tram de platja mediterrània.

Continueu cap al Parc Nacional de Yarkon, una part important del pulmó verd de l’àrea metropolitana de Tel Aviv. El parc compta amb dues atraccions principals: Tel Afek (l’antiga Antípater) i la seva fortalesa del període otomà, amb vistes a les aigües del riu Yarkon; i l’àrea de les fonts del riu Yarkon, amb una gran varietat de flora i fauna.

A continuació podreu visitar el Parc de Reciclatge de Hiriya, la part central del Parc d’Ariel Sharon, que amb 2000 hectàrees és un dels parcs urbans més grans del món, on podreu veure un exemple molt especial de rehabilitació d’abocadors. Veureu com els subsistemes biològics poden reduir el pes dels residus municipals en més d’un 90% i produir biogàs per generar electricitat. Entre diverses plantes de reciclatge, els nenúfars, papirs i altres espècies prosperen en un sistema de tractament auto-sostenible i biològic d’aigües residuals. Visita del centre de visitants, on pràcticament tot, inclòs el propi edifici, es recicla.

Allotjament a Tel Aviv.
DIA 4
DIA 5

TEL AVIV → JERUSALEM

Sortida cap a Tel Aviv. El dia d’avui estarà dedicat als aspectes sagrats més destacats de Jerusalem. Començant amb la inspiradora visita de la ciutat sagrada des del cim del Mont de les Oliveres i del Jardí de Getsemaní.

Entreu a la Ciutat Vella per la Porta de Lleó i visiteu la Piscina de Betesda i l’església de Santa Anna. Des d’aquí podreu començar el vostre passeig per la Via Dolorosa, aturant-vos a les Estacions de la Creu. El passeig acaba amb una visita a la venerable església del Sant Sepulcre, que marca el lloc del Calvari i la Tomba de Jesús.

Continueu a través del Barri Jueu i visiteu el Mur de les Lamentacions, l’indret més sagrat del món pels jueus.

Nit a Jerusalem.
DIA 5
DIA 6

JERUSALEM

Comenceu el dia amb una visita guiada pel Zoològic Bíblic, amb un enfocament ecològic. El principal objectiu del zoològic és la promoció de la conservació d’espècies en perill d’extinció i tornar a introduir al seu habitat natural animals nascuts en captivitat.

Conduïu a través de la ciutat nova i dirigiu-vos al Museu d’Israel per veure els Manuscrits del Mar Mort i el model a escala 1:50 del Jerusalem en l’època de Jesús.

Durant la tarda, gaudiu d’un passeig als turons de Judea a Sataf, a través d’antigues terrasses de cultiu i una font, on els agricultors van cultivar raïm, olives, figues i granades durant milers d’anys. Avui dia, els agricultors de cap de setmana jerosolimitans fan servir tècniques orgàniques per cultivar espècies i d’altres conreus.

També us recomanem participar d’una visita nocturna guiada pel Jardí Botànic de Jerusalem.

Allotjament a Jerusalem.
DIA 6
DIA 7

JERUSALEM → EIN EGEDI → MASADA → MAR MORT

Deixeu Jerusalem i conduïu cap al Mar Mort. La primera aturada que us recomanem és al magnífic oasi de Ein Gedi, una joia verda al desert, on podreu caminar fins a una refrescant cascada. Visiteu el jardí botànic Kibbutz Ein Gedi, amb arbres i plantes de les regions tropicals i d’altres indrets de tot el món.

Aquesta tarda podreu pujar a la fortalesa de Masada a bord d’un famós telefèric i explorar la fortalesa escenari de l’èpica resistència dels rebels jueus al final de la Gran Revolta contra Roma, fa gairebé 2000 anys.

Acabeu el dia al Mar Mort, el cos d’aigua més salat i més baix del món, ric en minerals i curació, conegut com el major balneari natural del món.

Allotjament a la zona del Mar Mort.
DIA 7
DIA 8

MAR MORT → NEGEV → MAKHTECH RAMON → AVDAT → JERUSALEM

Avui conduireu cap a l’oest, cap a les Terres Altes del Negev i el peu d’una maravella geològica única com el Makhtesh Ramon, un cràter d’erosió enorme que crea una finestra al passat del planeta Terra.

Després de visitar el Centre de Visitants Ramon, seguiu fins a Avdat per veure les ruïnes d’una de les ciutats construïdes pels Nabateus, com una aturada al llarg de la Ruta de l’Encens que anava de Petra a Gaza. Aprendreu com els habitants vivien en harmonia amb el desert, gràcies a la recol·lecció de les escasses precipitacions de la zona, per cultivar una gran quantitat de conreus.

A continuació, visita del Centre de Cultura Beduïna de Joe Alon, a prop de Beer Sheva, on podreu descobrir els secrets de l’estil de vida beduí i la seva harmonia amb la natura, així com els desafiaments de la seva cultura en els temps moderns. Tasteu el tradicional te i cafè dins una tenda de campanya beduïna.

Allotjament a Jerusalem.
DIA 8
DIA 9

JERUSALEM → ORIGEN

Retorn del vehicle de lloguer a l’aeroport Ben Gurion, on un representant del nostre corresponsal local us estarà ajudant per fer els tràmits de sortida del país.

Vol de tornada a la ciutat d’origen.
DIA 9

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats