Estats Units

Els Estats Units tenen tot allò que et puguis imaginar i molt més. Majestuosos parcs naturals com Yosemite, Yellowstone, Zion, Grand Canyon, Bryce Canyon o Arches.

Metropolis vibrants com Los Angeles, San Francisco, Miami, Las Vegas, Boston, Nova York, Philadelphia, Chicago, Nova Orleans…

Rutes per carretera colpidores com la famosa Ruta 66, la Great River Road seguint el riu Mississipi a través de 10 estats o la Pacific Coast Highway de San Francisco a San Diego. 

Museus de prestigi mundial com el Metropolitan, el MoMA o el Museu Americà d’Història Natural a Nova York; l’Institut d’Art de Chicago; el Museu Nacional d’Història Americana de Washington.  

A continuació trobaràs una selecció de viatges que destaquem com elementals per descobrir els Estats Units. Són estades a ciutats i itineraris per gaudir acompanyats d’un grup, amb serveis privats o conduïnt un vehicle de lloguer. No dubtis a contactar-nos si no trobes el que busques, podem adaptar qualsevol itinerari al teu gust.

ESTADES A CIUTATS

Visites i excursions per gaudir al màxim de les principals ciutats dels Estats Units. Guies de parla hispana. Serveis regulars en grup o privats.

Tu tries el nombre de nits i la possibilitat de combinar diverses ciutats. 

El viatge te’l preparem a mida!

NOVA YORK
NOVA YORK
WASHINGTON
WASHINGTON
SAN FRANCISCO
SAN FRANCISCO
LOS ANGELES
LOS ANGELES
BOSTON
BOSTON
CHICAGO
CHICAGO
NOVA ORLEANS
NOVA ORLEANS
LAS VEGAS
LAS VEGAS
ORLANDO
ORLANDO
MIAMI
MIAMI
FILADÈLFIA
FILADÈLFIA

VIATGES ALS ESTATS UNITS

Tant si voleu recórrer els Estats Units amb cotxe o moto, viatjant al vostre ritme; combinar diverses ciutats o fer un circuit acompanyts d’un grup, aquí hi trobareu algunes de les nostres propostes. 

Tots els nostres viatges poden adaptar-se al vostre gust.

PN Denali i l'interior d'Alaska

PN Denali i l'interior d'Alaska

Circuit de 9 dies a Alaska recorrent Anchorage, Seward, Kenai, Parc Nacional Denali, Fairbanks i Talkeetna. Descobreix la fauna salvatge a l'interior d'Alaska!
Boston, Niàgara, Nova York i Washington

Boston, Niàgara, Nova York i Washington

Viatge que combina estades a les ciutats de Nova York, Boston i Washington, i la visita de les cascades del Niàgara.
La Ruta 66 amb moto

La Ruta 66 amb moto

La mítica ruta 66 amb moto, de Chicago a Los Angeles, durant 15 dies. Comparteix la ruta amb un grup de moteros, 2.400 milles recorrent tot l'oest americà.
Wild West, cowboys & Yellowstone

Wild West, cowboys & Yellowstone

Viatge amb cotxe de lloguer de 13 dies, des de Denver a Salt Lake City, passant per Cheyenne, Rapid City, Buffalo, Cody, Yellowstone, Jackson, entre d'altres.
La Blue Ridge Parkway

La Blue Ridge Parkway

De Nashville a Washington, recorrent amb cotxe de lloguer la Blue Ridge Parkway, una de les millors carreteres escèniques dels Estats Units, durant 10 dies.
Gran Tour de l'oest dels Estats Units

Gran Tour de l'oest dels Estats Units

Viatge de 17 dies amb cotxe de lloguer, visitant Los Angeles, Las Vegas, San Francisco i els Parcs Nacionals de Yosemite, Monument Valley, Grand Canyon, Monument Valley...
Alaska en la seva màxima esplendor

Alaska en la seva màxima esplendor

Navegueu pel P.N. Denali, contempleu reserves naturals, boscos i paisatges que us deixaran bocabadats. Viatgeu al passat, a la febre de l'or i els seus poblats.

EL MÓN T'ESPERA

Vols rebre els nostres viatges i ofertes abans que ningú?

tree ashore_3
tree in the desert
water-3021652_1920