alaska-anchorage
alaska-seward2
alaska-seward
alaska-chugach
alaska-denali2
alaska-denali-np
alaska-grizzly
alaska-caribou
alaska-cabra
alaska-talkeetna

parc nacional denali & l'interior d'alaska

Circuit de 9 dies a Alaska recorrent Anchorage, Seward, Kenai, Parc Nacional Denali, Fairbanks i Talkeetna. Descobreix la fauna salvatge a l’interior d’Alaska i la grandesa dels seus paisatges.

Itinéraire

DIA 1

ARRIBADA A ANCHORAGE

Benvinguda a l’aeroport d’Anchorage per part del corresponsal local. Depenent de l’hora d’arribada, es podrà fer una visita panoràmica de la ciutat. Allotjament a Anchorage.
DIA 1
DIA 2

EXCURSIÓ A SEWARD

Sortida per carretera cap a Seward. Durant el trajecte tindrem oportunitats per captar boniques imatges del recorregut. Arribada a Seward i visita panoràmica del seu pintoresc port pesquer. Temps lliure fins les 18.00h.

Activitats opcionals a Seward:
- Creuer pels fiords del Parc Nacional Kenai, admirant la vida marina silvestre d’Alaska.
- Un passeig tirat per gossos Husky al bosc.
- Passeig amb trineu de gossos Husky al cim d’una glacera.
- Visita al centre d’investigació marina d’Alaska.
- Recorregut a peu de 2 hores pels voltants del poble, rodejat de natura.
- Vol en helicòpter.

Retorn i allotjament a Anchorage.
DIA 2
DIA 3

ANCHORAGE → DENALI

Al matí visitarem un indret molt especial per la fauna d’Alaska. Panoràmica de la península de Kenai i el Parc Estatal de Chugach. A l’arribar a l’àrea de Portage, visita al Centre de Conservació de la Vida Silvestre, on s’atenen animals orfes i ferits. Acabada la visita, temps lliure per dinar a Anchorage i visita panoràmica de la ciutat.

Havent dinat començarem la ruta cap a l’interior d’Alaska i el Parc Nacional Denali. Allotjament a Denali.
DIA 3
DIA 4

PARC NACIONAL DENALI

Tour amb autocar pel Parc Nacional Denali per apreciar la vida silvestre del parc, gaudint dels diferents paisatges i variats ecosistemes. Tindrem l’oportunitat de gaudir de les inacabables valls i els bells colors que les cobreixen, en les gairebé 2.5 milions d’hectàrees d’aquesta reserva natural. Si tenim sort, podrem observar i admirar els 5 principals mamífers d’Alaska: el llop, la cabra salvatge, el caribú (ren), l’ant i l’impressionant os bru. Si la climatologia ho permet, també podrem observar el majestuós Mont Denali, la muntanya més alta de l’Amèrica del nord amb 6.168 metres d’altitud. Allotjament a Denali.
DIA 4
DIA 5

DENALI → FAIRBANKS

Matí lliure per descansar o fer activitats opcionals. Sortida cap a Fairbanks i resta de la tarda lliure. Allotjament a Fairbanks.
DIA 5
DIA 6

DIA LLIURE A FAIRBANKS

Dia lliure a Fairbanks.

Activitats opcionals:
- Visita a una mina d’or per conèixer el mètode antic de buscar or i tenir l’oportunitat d’interactuar amb miners actuals.
- Tour amb vaixell de vapor per conèixer la història local i el mode de vida de la població actual, visitant una rèplica d’un autèntic camp de pesca dels nòmades de la zona.
- Tour de pesca de 5 hores.

Allotjament a Fairbanks.
DIA 6
DIA 7

FAIRBANKS → TALKEETNA

Interessant i espectacular recorregut amb una perspectiva diferent. Admirarem per darrer cop els meravellosos paisatges de la zona del Parc Nacional Denali. Recorregut amb tren a Talkeetna. Arribada i resta de la tarda lliure. Allotjament a Talkeetna.
DIA 7
DIA 8

TALKEETNA → ANCHORAGE

Sortida cap a Anchorage al matí i resta del dia lliure per fer compres, descansar o fer alguna de les activitats opcionals. Allotjament a Anchorage.
DIA 8
DIA 9

FIN DU VOYAGE

A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada o continuar l’aventura a un altre destí.
DIA 9

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

portada

Gran Tour de l’oest dels Estats Units

Viatge de 17 dies amb cotxe de lloguer, visitant Los Angeles, Las Vegas, San Francisco i els Parcs Nacionals de Yosemite, Monument Valley, Grand Canyon, Monument Valley…

Aventura canadenca amb Niàgara

Costa Est, visitant Toronto, Ottawa, Quebec i Montreal; i meravelles naturals com les cascades del Niàgara, les 1000 illes o La Mauricie.