islotes-tucker
islotes-tucker
Pia-Glacier
DSC_0230 glaciar pia
P1155235
Z2B8912-_Z2B8917 wulaia
IMG_7206 cape horn
DSC_2875
12-aaa-superior-ventus-2019
Dinner

CREUER 'ELS FIORDS DE TIERRA DEL FUEGO'

Fundada fa gairebé 30 anys, Australis és l’única companyia que navega i desembarca dins d’aquests fiords, oferint excursions exclusives que permeten descobrir les meravelles del sud de la Patagònia i gaudir d’aquesta experiència dins d’un marc íntim i únic.

Els vaixells especialment dissenyats, Stella Australis i Ventus Australis, són ideals per descobrir els fiords de la Patagònia. A bord, la decoració a cadascun de les 100 cabines està orientada al confort del viatger, mentre que les àmplies sales i plataformes d’observació permeten gaudir al màxim dels impressionant paisatges i vistes. Construïts els anys 2010 i 2017, tenen una capacitat de 210 passatgers.

La diferència entre les diferents cabines rau en la distància a la coberta i la mida de les finestres. La categoria més alta disposa de finestrals panoràmics, mentre que les cabines superiors són una mica més llargues que les cabines estàndard.

A bord no hi ha connexió a internet ni televisió, l’experiència inclou la desintoxicació digital.

La cuina patagònia és rica i variada. Xile i l’Argentina són famosos per l’alta qualitat de les seves carns i vins. Gaudeixi d’un excel·lent ‘asado’ de xai patagònic, o un sucós tall de carn, acompanyat per un aromàtic vi Malbec o Carmenere. La zona també ofereix una gran varietat de mariscos i peixos locals com el salmó i el lluç. Has provat mai el ‘cochayuyo’ (una espècie d’alga) o el ‘mote’? Tasta’ls i suma-hi el Calafate, fruita que els patagònics posen a tots els seus postres. I per acabar, no marxis sense tastar el famós Pisco Sour, que també es pot transformar en Calafate Sour.

Itinéraire

DIA 1

PUNTA ARENAS

Check-in entre les 13.00h i les 17.00h a Punta Arenas. Embarcament a les 18.00h.
DIA 1
DIA 2

BADIA AINSWORTH & ILLOTS TUCKERS

Navegació a través del fiord Almirantazgo fins arribar a les proximitats del fiord Marinelli, a la badia Ainsworth. Aprendreu com ressorgeix la vida després del desgel. Continuant amb la navegació, visita dels illots Tuckers, on des de les barques zodiac podreu albirar pingüins de Magallanes i cormorans. Al setembre i a l’abril aquesta excursió és reemplaçada per una caminada propera a un glaciar a la badia de Brookes.
DIA 2
DIA 3

GLACIAR PÍA & AVINGUDA DELS GLACIARS

Excursió al mirador des d’on es pot observar el meravellós glaciar Pía. Després d’aquesta inoblidable experiència, continuació de la navegació sota la majestuosa mirada de l’Avinguda dels Glaciars.
DIA 3
DIA 4

CAP HORN & BADIA WULAIA

Navegació pel canal Murray i la badia Nassau, arribant al Parque Nacional Cabo de Hornos, on desembarcareu si les condicions meteorològiques ho permeten. Durant la tarda desembarcareu a la badia Wulaia, lloc històric que fou un dels assentaments més grans dels natius canoers Yámanas. Charles Darwin va desembarcar aquí el 1833.
DIA 4
DIA 5

USHUAIA

Arribada a Ushuaia, la ciutat argentina més improtant de Tierra del Fuego i la més austral del món. Desembarcament a les 08.30h.
DIA 5

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

portada andes

Andes equatorians, Amazones i Galápagos

Viatge de 15 dies recorrent els Andes equatorians, l’Amazònia i les illes Galàpagos. Una experiència per gaudir de l’ecoturisme, la cultura indígena i els llegats colonial i indígena.

portada

Ruta del sud de Colòmbia

Viatge de 22 dies amb cotxe de lloguer, recorrent gran part de Colòmbia. Paisatges exuberants, cultura i història per col·lecionar records inoblidables.

portada bolivia mon andi

Bolívia, món andí

Circuit de 8 dies a Bolívia, visitant ciutats colonials, mines, deserts de sal i volcans al país dels Andes.