Irlanda-Moher
snowdonia
irlanda-dublin
edimburg2
liverpool-beatles
llac-ness
londres-westminster
oxford
stonehenge
stratford
trossachs

LLEGENDES DE LES ILLES VERDES

Amb aquest viatge en grup podreu conèixer tots els països de les magnífiques illes Britàniques: Anglaterra, Escòcia, Gales i Irlanda. Visitareu algunes de les seves ciutats més impressionants i emblemàtiques, descobrireu la seva història, gastronomia, arquitectura, bellesa natural i molt més!

També podem ajudar-vos a organitzar aquest viatge per lliure, amb un cotxe de lloguer.

Itinéraire

1r DIA

ARRIBADA A LONDRES

Arribada a l'aeroport i trasllat a l’hotel. Visita guiada de Londres durant la tarda, visitant el barri de Westminster, el Parlament, el Big Ben, la Abadia de Westminster i la zona del West End, coneguda per la seva gran quantitat de teatres, comerços i bars. Allotjament a Londres.
1r DIA
2n DIA

LONDRES → STONEHENGE → BATH → SHREWSBURY

Esmorzar a l’hotel. Sortida de Londres per visitar Stonehenge, un misteriós cercle de pedres prehistòriques. La ruta segueix amb la bella i interessant ciutat de Bath, fundada pels romans. Temps lliure a Bath abans de continuar cap al nord, fins arribar a l’hotel d’aquesta nit, situat a la zona de Shrewsbury.
2n DIA
3r DIA

SHREWSBURY → CONWY → SNOWDONIA → HOLYHEAD → DUBLIN

Esmorzar bufet a l’hotel. Sortida des de Shrewsbury passant pels bells paisatges del país de Gales. Aturada a Conwy abans de seguir la ruta a través del Parc Nacional Snowdonia, fins arribar al port de Holyhead cap a les 14.30h. Creuament amb ferry cap a l’illa d’Irlanda i desembarcament al port de Dublin cap a les 18.00h aproximadament. Allotjament a Dublin.
3r DIA
4t DIA

DUBLIN → BUNRATTY CASTLE & FOLKPARK → PENYA-SEGATS DE MOHER → GALWAY

Esmorzar bufet a l’hotel. Sortida cap a l’oest d’Irlanda, passant per la ciutat de Limerick, fins arribar al castell i poble de Bunratty. Aquí tindreu l’oportunitat de veure i explorar com era un poble irlandès del segle XIX i visitar el seu castell, construït durant el segle XV. Temps lliure per dinar i passejar. Havent dinat, continuació cap a Galway, amb aturada a un dels espectacles de la natura més impressionants del món, els penya-segats de Moher. Allotjament a Dublin.
4t DIA
5è DIA

GALWAY → ATHLONE → DUBLIN

Esmorzar bufet a l’hotel. Panoràmica de la meravella ciutat costanera de Galway, coneguda per la seva atmosfera vibrant, teatres i comerços a Eyre Square. Sortida creuant de nou el país cap a l’est. Aturada i visita panoràmica de la ciutat medieval d’Athlone. Continuació fins a Dublin, la famosa i divertida capital de la República d’Irlanda. Allotjament a Dublin.
5è DIA
6è DIA

DUBLIN

Esmorzar bufet a l’hotel. Visita panoràmica a peu de la ciutat acompanyats del guia. Dublin no és només una ciutat amb molts bars, música en directe i restaurants per gaudir, però també té una història impressionant i és la ciutat bressol de personatges destacats com Oscar Wilde, Bono (U2), Arthur Guinness (creador de la cervesa Guinness) o Bram Stoker (Autor de Dràcula), entre d’altres. Tarde lliure per gaudir de la ciutat o fer visites opcionals. Allotjament a Dublin.
6è DIA
7è DIA

DUBLIN → BELFAST

Esmorzar bufet a l’hotel. El tour continua cap a Irlanda del Nord i la seva capital, Belfast. Visita panoràmica de la ciutat, amb visita opcional del museu dedicat al Titanic. Resta de la tarda lliure per passejar i gaudir de la ciutat. Allotjament a Belfast.
7è DIA
8è DIA

BELFAST → GLASGOW

Esmorzar bufet a l’hotel. Trasllat al port de Belfast per creuar amb ferry cap a Escòcia. La primera aturada serà a la ciutat més gran del país, Glasgow, per fer una visita panoràmica. Continuació cap a l’hotel, on podreu gaudir d’un tast de whiskys escocesos. Allotjament a Glasgow.
8è DIA
9è DIA

GLASGOW → STIRLING → TROSSACHS → FORT WILLIAM → INVERNESS

Esmorzar bufet a l’hotel. Sortida cap al nord, amb una primera aturada a Stirling, situada al centre d’Escòcia. Al cor del seu casc antic trobareu el castell medieval de Stirling, situat sobre una escarpada roca volcànica. Des d’Abbey Craig i el Monument Nacional Wallace, una torre del segle XIX, es tenen visites del punt on es va produir la batalla de Stirling Bridge l’any 1927, on William Wallace va derrotar l’exèrcit anglès. Continuació més al nord a través dels Trossachs fins arribar a Fort William, on tindreu temps lliure per dinar i passejar. El destí final del dia és Inverness, on opcionalment es pot fer un passeig amb barca pel Loch Ness. Allotjament a Inverness.
9è DIA
10è DIA

INVERNESS → PITLOCHRY → ST ANDREWS → EDIMBURG

Esmorzar bufet a l’hotel. Sortida al matí cap al sud. Aturada en ruta a una destil·leria de Whisky, on podreu conèixer el seu procés de fabricació i tastar-lo. Tot seguit, parada a St Andrews, bressol del golf i ciutat famosa per la seva universitat. A continuació, aturada fotogràfica a l’icònic Forth Bridge, inaugurat l’any 1890, una fita clau de la història de la enginyeria civil ferroviària moderna i que encara ostenta el rècord de ser el pont voladís més llarg del món. Després d’aquesta aturada fotogràfica, arribada a Edimburg, la capital d’Escòcia. Allotjament a Edimburg.
10è DIA
11è DIA

EDIMBURG

Esmorzar bufet a l’hotel. Visita panoràmica de la ciutat d’Edimburg, descobrint la seva història i passejant per la Royal Mile, carrer que connecta el Castell d’Edimburg amb el Palau de Holyrood, situat a l’altre extrem de la ciutat. Tarde lliure per passejar i gaudir de la ciutat. Allotjament a Edimburg.
11è DIA
12è DIA

EDIMBURG → YORK

Esmorzar bufet a l’hotel. Durant el matí, el recorregut continua viatjant a Anglaterra per visitar una de les ciutat més importants de la seva història, York, i la seva impressionant Catedral. Resta del dia lliure i allotjament a York.
12è DIA
13è DIA

YORK → LIVERPOOL

Esmorzar bufet a l’hotel. Sortida cap a Liverpool, la ciutat dels Beatles. Visita de la ciutat, descobrint la seva història des del segle XVIII, quan era una de les ciutat portuàries més importants de l’imperi Britànic. Allotjament a Liverpool.
13è DIA
14è DIA

LIVERPOOL → STRATFORD UPON AVON → OXFORD → LONDRES

Esmorzar bufet a l’hotel. Continuació cap a Stratford-Upon-Avon, lloc de naixement d’un del escriptors més famosos de la història, William Shakespeare. Tot seguit, sortida cap a una de les ciutats universitàries més importants del món, Oxford, on podreu descobrir la seva història i passejar. El destí final del dia i del viatge és Londres. Allotjament a Londres.
14è DIA
15è DIA

LONDRES

Esmorzar bufet a l’hotel. Trasllat a l’aeroport i vol de tornada la ciutat d’origen.
15è DIA

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats