anchorage-394719_1920
alaska-397896_1920
seward-3544664_1920
kenai-glacier-5134129_1920
denali-4440413_1920
talkeetna-1624101_1920
reindeer-1692593_1920
denali-national-park-1733313_1920
denali-1929525_1920
fairbanks, Steve Jurvetson cc by 20
Steve Jurvetson, Creative Commons BY 2.0

alaska en la seva màxima esplendor

Alaska ofereix grans paisatges, fauna al seu hàbitat natural i una cultura basada en viure sota condicions extremes.

Amb aquest viatge podreu navegar pel Parc Nacional Denali, visitar la seva reserva natural i contemplar boscos i paisatges que us deixaran bocabadats. També coneixereu el llegat de la gent que va viure la febre de l’or i dels pobles remots on habitaven.

Durant el circuit es poden fer activitats opcionals com: vol panoràmic al voltant del Mt. Denali amb aterratge en glaciar, tours en jeep o quads, passejos en barca o carreta típica de l’oest.

Itinerari

DIA 1

ARRIBADA A ANCHORAGE

Arribada a l’aeroport d’Anchorage i benvinguda per part del personal del corresponsal local, de parla hispana, que us ajudarà amb qualsevol dubte que tingueu sobre la vostra aventura a Alaska i qualsevol altra informació que necessiteu. Resta del dia lliure. Allotjament a Anchorage.
DIA 1
DIA 2

EXCURSIÓ A SEWARD

Esmorzar. Durant l’excursió d’avui tindreu un munt d’oportunitats de captar belles imatges. La carretera al petit port pesquer de Seward és espectacular i panoràmica. A l’arribada a Seward, embarcament a bord d’un creuer que navegarà pels fiords del Parc Nacional Kenai. Podreu admirar la majestuosa natura i vida marina silvestre d’Alaska: balenes, lleons marins i una gran varietat d’aus marines locals. Dinar lleuger a bord. Retorn a Anchorage un cop acabat el creuer. Allotjament.
DIA 2
DIA 3

ANCHORAGE → TALKEETNA → DENALI

Esmorzar. Durant el matí, visita de la ciutat d’Anchorage i les seves principals atraccions, com el riu Ship Creek, el Parc del Terratrèmol, la popular 4th Street i el major hidro-port del món, entre d’altres. Havent dinat, sortida cap al nord bordejant el Parc Estatal Chugach, admirant les seves impressionants muntanyes i vasta vegetació. Durant el recorregut passarem per alguns pobles amb molt poca densitat de població, fins arribar a Talkeetna, on es farà una visita panoràmica d’aquest pintoresc i rústic poble, amb l’originalitat dels pobles del Far West americà. Actualment és un poble molt important, ja que és la base organitzativa dels escaladors que volen conquerir la muntanya més alta de l’Amèrica del Nord. Després d’una breu visita, continuació de la ruta cap a Denali. Allotjament.
DIA 3
DIA 4

DENALI

Esmorzar. Sortida amb autobús ben aviat al matí per entrar a l’interior del parc, on tindreu l’oportunitat d’observar la vida silvestre d’Alaska al seu hàbitat natural i admirar els espectaculars paisatges i valls del parc. Si la meteorologia ho permet podreu observar el majestuós Mt. McKinley, al qual se li ha retornat el seu nom original, Denali. És el cim més alt de l’Amèrica del Nord, amb 6.190 metres d’altitud. Aquest parc és considerat la perla de l’estat d’Alaska i actua com a reserva natural per preservar-ne la seva vida silvestre. Allotjament.
DIA 4
DIA 5

DENALI → FAIRBANKS

Esmorzar. Continuació de la ruta cap a l’interior d’Alaska. Visita panoràmica a l’arribada a Fairbanks, el nucli més important de la febre de l’or a finals del segle XIX. Actualment segueix sent una ciutat important, com a centre de distribució d’aliments i materials cap a l’interior d’Alaska, incloent els poblets més remots. Visita del Museu del Nord a la Universitat de Fairbanks. Resta del dia lliure. Allotjament.
DIA 5
DIA 6

NAVEGACIÓ PEL RIU CHENA

Esmorzar. Avui us dirigireu al riu Chena, on navegareu a bord d’un antiga barca de riu. Durant la travessia observareu molts habitatges mostra de la diversitat demogràfica de Fairbanks. Aturada a una rèplica d’un antic campament pesquer, on coneixereu les tradicions dels Athabascans i la seva forma de vida i supervivència de fa 10.000 anys. Acabat el creuer, visita de la casa de Santa Clause situada al poble de North Pole. Retorn a Fairbanks i allotjament.
DIA 6
DIA 7

FAIRBANKS → ORIGEN

Esmorzar. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada. Final del viatge i dels serveis.
DIA 7

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

La Ruta 66 amb moto

La mítica ruta 66 amb moto, de Chicago a Los Angeles, durant 15 dies. Comparteix la ruta amb un grup de moteros, 2.400 milles recorrent tot l’oest americà.

PN Denali i l’interior d’Alaska

Circuit de 9 dies a Alaska recorrent Anchorage, Seward, Kenai, Parc Nacional Denali, Fairbanks i Talkeetna. Descobreix la fauna salvatge a l’interior d’Alaska!

portada

Wild West, cowboys & Yellowstone

Viatge amb cotxe de lloguer de 13 dies, des de Denver a Salt Lake City, passant per Cheyenne, Rapid City, Buffalo, Cody, Yellowstone, Jackson, entre d’altres.