alaska-anchorage
alaska-seward2
alaska-seward
alaska-chugach
alaska-denali2
alaska-denali-np
alaska-grizzly
alaska-caribou
alaska-cabra
alaska-talkeetna

parc nacional denali & l'interior d'alaska

Circuit de 9 dies a Alaska recorrent Anchorage, Seward, Kenai, Parc Nacional Denali, Fairbanks i Talkeetna. Descobreix la fauna salvatge a l’interior d’Alaska i la grandesa dels seus paisatges.

Itinerari

DIA 1

ARRIBADA A ANCHORAGE

Benvinguda a l’aeroport d’Anchorage per part del corresponsal local. Depenent de l’hora d’arribada, es podrà fer una visita panoràmica de la ciutat. Allotjament a Anchorage.
DIA 1
DIA 2

EXCURSIÓ A SEWARD

Sortida per carretera cap a Seward. Durant el trajecte tindrem oportunitats per captar boniques imatges del recorregut. Arribada a Seward i visita panoràmica del seu pintoresc port pesquer. Temps lliure fins les 18.00h.

Activitats opcionals a Seward:
- Creuer pels fiords del Parc Nacional Kenai, admirant la vida marina silvestre d’Alaska.
- Un passeig tirat per gossos Husky al bosc.
- Passeig amb trineu de gossos Husky al cim d’una glacera.
- Visita al centre d’investigació marina d’Alaska.
- Recorregut a peu de 2 hores pels voltants del poble, rodejat de natura.
- Vol en helicòpter.

Retorn i allotjament a Anchorage.
DIA 2
DIA 3

ANCHORAGE → DENALI

Al matí visitarem un indret molt especial per la fauna d’Alaska. Panoràmica de la península de Kenai i el Parc Estatal de Chugach. A l’arribar a l’àrea de Portage, visita al Centre de Conservació de la Vida Silvestre, on s’atenen animals orfes i ferits. Acabada la visita, temps lliure per dinar a Anchorage i visita panoràmica de la ciutat.

Havent dinat començarem la ruta cap a l’interior d’Alaska i el Parc Nacional Denali. Allotjament a Denali.
DIA 3
DIA 4

PARC NACIONAL DENALI

Tour amb autocar pel Parc Nacional Denali per apreciar la vida silvestre del parc, gaudint dels diferents paisatges i variats ecosistemes. Tindrem l’oportunitat de gaudir de les inacabables valls i els bells colors que les cobreixen, en les gairebé 2.5 milions d’hectàrees d’aquesta reserva natural. Si tenim sort, podrem observar i admirar els 5 principals mamífers d’Alaska: el llop, la cabra salvatge, el caribú (ren), l’ant i l’impressionant os bru. Si la climatologia ho permet, també podrem observar el majestuós Mont Denali, la muntanya més alta de l’Amèrica del nord amb 6.168 metres d’altitud. Allotjament a Denali.
DIA 4
DIA 5

DENALI → FAIRBANKS

Matí lliure per descansar o fer activitats opcionals. Sortida cap a Fairbanks i resta de la tarda lliure. Allotjament a Fairbanks.
DIA 5
DIA 6

DIA LLIURE A FAIRBANKS

Dia lliure a Fairbanks.

Activitats opcionals:
- Visita a una mina d’or per conèixer el mètode antic de buscar or i tenir l’oportunitat d’interactuar amb miners actuals.
- Tour amb vaixell de vapor per conèixer la història local i el mode de vida de la població actual, visitant una rèplica d’un autèntic camp de pesca dels nòmades de la zona.
- Tour de pesca de 5 hores.

Allotjament a Fairbanks.
DIA 6
DIA 7

FAIRBANKS → TALKEETNA

Interessant i espectacular recorregut amb una perspectiva diferent. Admirarem per darrer cop els meravellosos paisatges de la zona del Parc Nacional Denali. Recorregut amb tren a Talkeetna. Arribada i resta de la tarda lliure. Allotjament a Talkeetna.
DIA 7
DIA 8

TALKEETNA → ANCHORAGE

Sortida cap a Anchorage al matí i resta del dia lliure per fer compres, descansar o fer alguna de les activitats opcionals. Allotjament a Anchorage.
DIA 8
DIA 9

FINAL DEL VIATGE

A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada o continuar l’aventura a un altre destí.
DIA 9

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

La Ruta 66 amb moto

La mítica ruta 66 amb moto, de Chicago a Los Angeles, durant 15 dies. Comparteix la ruta amb un grup de moteros, 2.400 milles recorrent tot l’oest americà.

portada

Gran Tour de l’oest dels Estats Units

Viatge de 17 dies amb cotxe de lloguer, visitant Los Angeles, Las Vegas, San Francisco i els Parcs Nacionals de Yosemite, Monument Valley, Grand Canyon, Monument Valley…