palermo catedral
agrigento temple
agrigento
modica sicilia
ragusa sicilia
ragusa sicilia 2
siracusa sicilia 2
volcà etna sicilia
taormina sicilia
taormina teatre sicilia

MERAVELLES DE SICÍLIA

Sicília és l’illa més gran del Mar Mediterrani, amb una superfície propera a la de Catalunya i amb 300 km de distància de punta a punta.

Ofereix molts atractius: ciutats fascinants, un dels llegats grecs més ben preservats del món antic, pobles costaners encantadors, castells enfilats al cim de muntanyes i el seu principal símbol, el Volcà Etna. Tots aquests atractius estan embolcallats de la més tradicional vida italiana i acompanyats de l’ombra, mitificada pel cinema, de la màfia siciliana.

Amb aquest viatge en grup podreu gaudir de moltes visites culturals, de la natura i de les seves platges de pedra volcànica.

Si ho preferiu, també podeu fer aquest viatge pel vostre compte amb cotxe de lloguer, els nostres assessors en viatges us ajudaran també a personalitzar l’itinerari al vostre gust i en tot el que necessiteu.

Itinerari

DIA 1

ARRIBADA A PALERMO

Arribada a l’aeroport de Palermo. Trobada amb el guia local, trasllat i còctel de benvinguda a l’arribar a l’hotel. Resta del dia lliure. Allotjament.
DIA 1
DIA 2

MONREALE, PALERMO & CEFALÚ

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Monreale i visita de la seva Catedral i Claustre. Retorn a Palermo i visita del seus principals monuments, com la Capella Palatina i la Catedral de Palermo. Visita panoràmica de la ciutat. Tast de vins Marsala a un wine bar de la ciutat.

Dinar lliure. Tarda lliure o possibilitat de participar en una excursió opcional a Cefalú, per visitar la seva Catedral i el Safareig Romà. Passeig pels carrers de la ciutat i retorn a Palermo. Allotjament a l’hotel.
DIA 2
DIA 3

PALERMO → AGRIGENTO → RAGUSA

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Agrigento, la ciutat més bella dels mortals. Visita lliure de la Vall dels Temples, on es poden visitar 10 temples dòrics.

Dinar a un restaurant local de la zona i sortida cap a Ragusa. Allotjament a l’hotel.
DIA 3
DIA 4

RAGUSA → MODICA → SIRACUSA

Esmorzar a l’hotel. Visita de Ragusa durant el matí, declarada Patrimoni Universal de la Humanitat per la Unesco.

Continuació fins a Modica, on podreu visitar alguns dels monuments barrocs més emblemàtics i tastar la famosa xocolata modicana, elaborada en aquesta ciutat segons el mètode importat des de l’Amèrica Central durant l’època del domini colonial.

Continuació fins a Siracusa i allotjament a l’hotel.
DIA 4
DIA 5

SIRACUSA

Esmorzar a l’hotel. Visita de Siracusa, una de les ciutats més grans de l’antiguitat, fundada entre els anys 734 a.C. a l’illa d’Ortigia amb el nom de Syraco. Unida a l’illa de Sicília mitjançant un pont, ofereix als visitants vestigis del seu gloriós passat: el Temple de Minerva, transformat en Catedral cristiana; la llegendària Fontana di Arethusa, el Temple d’Apol·lo, el Teatre Grec i l’Amfiteatre Romà situat a prop de les Latomie o el Orecchio di Dionisio.

Dinar lliure. Tarda lliure a Siracusa per gaudir d’aquesta meravellosa ciutat. Qui prefereixi tornar a l’hotel per descansar, hi serà traslladat.

Al vespre, sopar a un restaurant local de la ciutat. Allotjament a l’hotel.
DIA 5
DIA 6

SIRACUSA → VOLCÀ ETNA → TAORMINA

Esmorzar a l’hotel. Si les condicions meteorològiques ho permeten, sortida cap al Mt. Etna, el volcà més alt d’Europa amb 3.345 metres d’altitud, que continua encara actiu. L’autobús arribarà fins al Refugi Sapienza, a 1.800 metres d’altitud. Visita dels cràters apagats, anomenats ‘Crateri Silvestri’. Gaudiu de l’esplèndida veritat floral i dels paisatges lunars que podreu observar durant el camí. Durant segles, el volcà ha creat un entorn on la natura, cultura i història s’han unit per donar lloc a un paratge únic en el món. Si les condicions ho permeten, pujada amb jeeps i/o funicular fins als 2.900 metres.

Dinar a una casa rural als peus de l’Etna, on a més de gaudir d’un àpat típic i genuí, podreu tastar vi del Etna de producció pròpia.

Continuació fins a Taormina, situada al cim de la pintoresca roca del Mt. Tauro (204 metres d’altitud). Visita del Teatre Grec de Taormina amb guia local. Temps lliure per fer compres, per descobrir els romàntics carrerons de la ciutat o per admirar el magnífic panorama, tant de l’Etna com del Mar Jònic. Allotjament a l’hotel.
DIA 6
DIA 7

TAORMINA / EXCURSIÓ OPCIONAL A CATÀNIA

Esmorzar a l’hotel i dia lliure per gaudir de la ciutat de Taormina o de la platja.

Possibilitat de fer una excursió opcional a Catània, la segona ciutat de Sicília, caracteritzada pels seus edificis de pedra làvica.

Al vespre, sopar de comiat a un restaurant local de Taormina. Allotjament a l’hotel.
DIA 7
DIA 8

TAORMINA → CATÀNIA → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Catània per agafar el vol de tornada a la ciutat d’origen.
DIA 8

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

Transulawesi

Descobreix l’illa de Sulawesi. Paisatges sorprenents, muntanyes, canyons, rius i llacs cristalins, arrossars, boscos de bambú… No te la perdis!

Trekking a Svaneti (Geòrgia)

Viatge de senderiesme en grup de 10 dies a Geòrgia, amb trekkings de dificultat mitjana a la regió de Svaneti. Història i paisatges espectaculars al Caucas.