Anse Lazio beach
Source d'Argent beach
snorkeling at seychelles islands
Sea Turtle in Seychelles
Pegasos Variety Cruises
Mahe Island Seychelles
Grand Anse La Digue
Diving in the Seychelles
BBQ at Moyennes Island, Seychelles
Sundeck Pegasos Variety Cruises

CREUER A LES SEYCHELLES

MEGA IOT PEGASOS

El iot Pegasos, construït l’any 1990 i completament reformat l’hivern del 2012, té una capacitat per a 44 passatgers en un ambient relaxat i agradable. A bord, podreu gaudir de magnífiques vistes al mar mentre passegeu per les seves cobertes de 240m2, us estireu a les còmodes gandules o gaudiu d’un àpat a l’aire lliure.

També podeu optar per compartir amb amics la sala elegantment decorada, fer un cop d’ull a la biblioteca o gaudir del menjador amb vistes al mar a la zona restaurant. La plataforma situada a la popa del iot us ofereix la possibil·litat de fer un bany quan les condicions meteorològiques i de fondeig ho permetin.

CABINES

El Pegasos disposa de 21 cabines, 3 situades a la coberta exterior o Sun Deck, 2 a la coberta superior i 16 a la coberta principal. Totes les cabines disposen de bany privat amb dutxa, TV/VCR, fil musical, assecador de cabell, control individual d’aire condicionat i caixa de seguretat. Les cabines són àmplies i confortables, decorades amb textures de colors suaus. Estan equipades amb 2 llits o 1 llit de matrimoni, sent dues de les cabines triples. Tots ofereixen finestres grans.

IMPORTANT

Els itineraris poden patir modificacions segons el criteri de la companyia de creuers i del capità del vaixell en cas de condicions meteorològiques adverses (vents de 6/7 nusos o més, depenent del vaixell) o de les autoritats del Port, que no permetin a un vaixell abandonar el port, o per altres circumstàncies extraordinàries. Aquests canvis no donen dret als passatgers a cap reemborsament automàtic. En totes les situacions, la companyia de creuers garanteix el desembarcament dels passatgers al port de destí anunciat a temps per agafar els seus vols.

CONSULTES

La mateixa companyia de creuers ofereix recorreguts de 4 i 5 dies en aquest mateix destí. No dubteu a contactar-nos si hi esteu interessats.

Itinerari del creuer

DIA 1

MAHE INTER ISLAND QUAY → ILLA ST ANNE

Embarcament de 15.00h a 16.00h. Còctel de benvinguda i instruccions de seguretat. Tot seguit, sortida des de Port Victoria navegant cap a la propera illa de St. Anne, on hi haurà una aturada per gaudir d’un refrescant bany. Sopar de benvinguda. Nit fondejats a prop de St. Anne.
DIA 1
DIA 2

ILLA ST ANNE → ILLA CURIEUSE

Sortida ben aviat al matí fins arriba a l’illa Curieuse. Visita d’aquesta deshabitada illa durant el matí, una antiga colònia de malalts de lepra i llar de tortugues gegants. L’excursió a peu continua amb un guia del parc que us portarà fins a una granja, travessant boscos de manglars. Retorn a la platja per gaudir d’una graellada sota els arbres. Durant la tarda podreu relaxar-vos a la platja i fer activitats aquàtiques. Nit ancorats.
DIA 2
DIA 3

ILLA CURIEUSE → ILLA COUSIN → ANSE LAZIO

Durant el matí navegarem cap a illa Cousin. Excursió al Santuari de les Aus, lloc sota la protecció dels Consell Internacional de la Preservació d’Aus. Un quart de milió d’aus es reprodueix a illa Cousin, comptant també amb diverses platges on nien tortugues. Durant la tarda, navegació cap a Anse Lazio (Praslin), una de les platges més boniques del món. Temps per gaudir d’esports aquàtics com la immersió o opcionalment, el submarinisme.
DIA 3
DIA 4

ANSE LAZIO → ARIDE → ST PIERRE → BADIA ST ANNE (PRASLIN)

Sortida cap a Aride durant el matí. Arribada i excursió al cim de l’illa, on podreu gaudir d’unes vistes impressionants. Aquesta illa és la llar de la gardènia de Wright, que no es pot trobar a cap altre indret del món, així com de diverses espècies d’aus, entre elles la baldriga d’Audubon o la tallareta de les Seychelles. Al migdia, navegació cap a l’illa St. Pierre, amb arribada havent dinat. Aturada d’unes 3 hores per nadar o practicar la immersió lleugera. Al capvespre, navegació cap a la Badia St. Anne. Nit criolla. Nit al moll.
DIA 4
DIA 5

BADIA ST ANNE (PRASLIN) → ILLA FELICITÉ O GRAND SOEUR → LA DIGUE

Durant el matí, excursió opcional a la Vall de Mai. Durant la tarda, arribada l’illa Felicité o a la illa Grand Soeur, on gaudir d’un bany i practicar la immersió lleugera. Sortida cap a La Digue a la tarda. Fondeig davant del port. Nit a La Digue.
DIA 5
DIA 6

LA DIGUE → ILLA MOYENNE

Excursió opcional de mig dia a La Digue, l’illa més fotografiada i pintoresca de les Seychelles. L’excursió passarà primer per la plantació Union i us portarà a Anse Source d’Argent. Durant el recorregut per Union Estate, visitareu el forn de copra, el molí d’oli de coco tradicional i la casa colonial de la plantació. Tot seguit, temps lliure a Anse Source d’Argent, una de les platges més magnífiques del món, amb les seves conegudes formacions rocalloses típiques de les Seychelles. Després tindreu temps de trobar fantàstics records a La Passe, el principal poblat de l’illa, abans de tornar al vaixell. Durant la tarda, navegació cap a l’illa Moyenne, davant de Mahe, amb arribada a la nit. Nit fondejats.
DIA 6
DIA 7

ILLA MOYENNE → MAHE INTER ISLAND QUAY (VICTORIA)

Visita guiada curta al voltant de l’illa i temps per nadar. Graellada a la platja de l’illa. Aquesta serà la darrera oportunitat per bussejar i nadar. Durant la tarda, navegació cap al port de Victoria de Mahe. A darrera hora s’arribarà a Inter Island Quay (Mahe). Sopar del capità amb música i ball. Nit a Mahe.
DIA 7
DIA 8

MAHE INTER ISLAND QUAY (VICTORIA)

Desembarcament de 9.00h a 10.00h.
DIA 8

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

Submarinisme a Sicília

Viatge de 5 dies a Sicília, amb dos dies de submarinisme a la Isola di Ustica, una important reserva marína. Inclou 2 nits a Palermo i 2 més a Ustica.