riu tortuguero
tortuga tortuguero
pont penjant monteverde
volca arenal
peresos costa rica
monteverde2
granota costa rica
bosc nebulos
manuel antonio
monkey-1249559_1920

DESCOBRINT COSTA RICA

Viatge recorrent Costa Rica amb cotxe de lloguer, carregat d’aventura, colors, paisatges i llocs idíl·lics on descansar i relaxar-te.

 Aquest itinerari inclou natura, fauna autòctona, impressionants paisatges volcànics, platges paradisíaques i la immensitat de la selva. Una experiència que no pots perdre’t.

Itinéraire

DIA 1

ARRIBADA A SAN JOSÉ

Arribada a l’aeroport internacional de San José i benvinguda a càrrec del corresponsal local. Trasllat privat en minivan amb aire condicionat a l’hotel. Allotjament.
DIA 1
DIA 2

SAN JOSÉ → PARC NACIONAL TORTUGUERO

Recollida a l’hotel per visitar la bonica zona de Tortuguero. Aturada a un restaurant local per esmorzar. Tortuguero és un poble situat a la província de Limón, a la costa caribenya de Costa Rica. Forma part del Parc Nacional Tortuguero i s’ubica sobre un banc de sorra cobert de selva. A les seves platges, les tortugues verdes troben un lloc ideal per cavar els seus nius. L’organisme Sea Turtle Conservancy hi té un centre d’investigació i turisme, on s’exhibeix material relacionat amb les tortugues. Els canals d’aigua dolça, els pantans i els boscos del parc allotgen animals com jaguars, tapirs i manatís.

Més tard, trasllat compartit a Tortuguero amb barca (1h30min), durant el que podreu observar la gran varietat de flora i fauna que hi ha dins les 21.000 hectàrees de selva tropical del Parc Nacional Tortuguero. Dinar al Lodge. Havent dinat podreu visitar el poble de Tortuguero i gaudir de la piscina del Lodge. Sopar i allotjament.
DIA 2
DIA 3

PARC NACIONAL TORTUGUERO

Esmorzar al Lodge i visita del Parc Nacional Tortuguero, explorant els seus canals amb petites barques obertes, que permeten una bona visibilitat. Havent dinat, visita guiada a peu pels senders del parc. Sopar i allotjament al Lodge.
DIA 3
DIA 4

TORTUGUERO → ARENAL

Esmorzar al Lodge. Recorregut per deixar el Carib i anar cap a la zona de Guápiles amb el mitjà de transport que preferiu: trasllat compartit, privat o amb cotxe de lloguer. Dinar en ruta (no inclòs). Allotjament a l’hotel. El volcà Arenal està situat al districte de La Fortuna, dins la província d’Alajuela. Té una alçada de 1670 metres sobre el nivell del mar i es situa dins del Parc Nacional Volcà Arenal. El seu actual període d’activitat l’any 1968. Des d’aquesta data emet gasos i vapors d’aigua de forma constant, amb alguna explosió de materials piroclàstics i, a vegades, forts retrunys, convertint-se en un dels volcans més actius de Costa Rica.
DIA 4
DIA 5

ARENAL

Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per gaudir de les instal·lacions de l’hotel, visitar la regió o fer activitats opcionals com:

- la visita dels Ponts Penjants de l’Arenal
- la visita del Parc Nacional Arenal
- una caminada auto-guiada pel sender privat 1968
- la visita del Parc del Volcà Arenal
- una caminada per observar peresosos
- la visita de la cascada de la Fortuna
- un tour guiat d’història natural
- un tour en Sky Tram & Sky Trek a Arenal (telefèric)
- una estada a un retir eco-termal amb sopar inclòs

Allotjament a l’hotel.
DIA 5
DIA 6

ARENAL → TAMARINDO

Esmorzar a l’hotel. El recorregut continua amb el trasllat compartit, privat o amb vehicle de lloguer a Tamarindo, dincs la província de Guacanaste, a la costa del Pacífic. Aquesta zona és coneguda per tenir platges amb fortes onades, com les de Tamarindo i Langosta. Al nord, Playa Grande és un important punt de nidificació de les enormes tortugues llaüt que forma part del Parc Nacional Marí Las Baulas. L’estuari rodejat de manglars del Refugi de Vida Silvestre Tamarindo protegeix animals com mones udoladores i cocodrils. Allotjament a l’hotel.
DIA 6
DIA 7

TAMARINDO

Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per gaudir de les instal·lacions de l’hotel, visitar la regió o fer activitats opcionals com:

- Tour privat de stand-up paddle
- Classes de surf

Allotjament a l’hotel.
DIA 7
DIA 8

TAMARINDO → MONTEVERDE

Esmorzar a l’hotel. El recorregut continua amb el trasllat a Monteverde, en el mitjà de transport que escolliu. Allotjament al Lodge.

Monteverde és una ciutat situada al muntanyós nord-oest de Costa Rica. És coneguda pels seus boscos nebulosos, d’una gran biodiversitat. La famosa Reserva Bosc Nebulós Monteverde allotja una infinitat d’espècies de fauna, incloent jaguars, ocelots i el quetzal resplendent de plomes acolorides. Als senders marcats de la reserva s’hi poden veure falgueres i orquídies, i hi ha ponts penjants de gran alçada que permeten caminar per sobre del fullatge del bosc.
DIA 8
DIA 9

MONTEVERDE

Esmorzar al Lodge. Dia lliure per gaudir de les instal·lacions de l’hotel, de la regió de Monteverde o per fer activitats com:

- la visita del Ranario Monteverde (centre de granotes)
- un tour diürn per la Reserva Biològica de Monteverde
- un tour en Sky Tram & Sky Trek a Monteverde (telefèric)

Allotjament al Lodge.
DIA 9
DIA 10

MONTEVERDE → MANUEL ANTONIO

Esmorzar al Lodge. Després d’aquesta increïble estada al bosc nebulós de Costa Rica, el viatge continua cap a la bonica zona de Manuel Antonio. Allotjament a l’hotel.

El Parc Nacional Manuel Antonio, a la costa del Pacífic Central de Costa Rica, allotja una selva escabrosa, platges de sorra blanca i esculls de corall. És reconegut per la seva gran diversitat de fauna i plantes tropicals, des dels peresosos de tres dits i els cebins o micos caputxins de cara blanca, en perill d’extinció; fins a centenars d’espècies d’aus. Les prop de 680 hectàrees del parc poden ser creuades per senders que serpentegen des de la costa fins al cim de les muntanyes.
DIA 10
DIA 11

MANUEL ANTONIO

Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per gaudir de les instal·lacions de l’hotel, visitar la regió o fer activitats opcionals com:

- Visita del Parc Nacional Manuel Antonio
- Rafting al riu Naranjo amb dinar inclòs

Allotjament a l'hotel.
DIA 11
DIA 12

MANUEL ANTONIO → ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Trasllat compartit, privat o amb vehicle de lloguer a l’aeroport. Vol de tornada a la ciutat d’origen.
DIA 12

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

portada costa rica smart

Costa Rica Smart

Viatge amb grup de 8 dies, visitant San José, el Parc Nacional Tortuguero, Arenal, la Fortuna, Liberia i Tamarindo

portada

La Blue Ridge Parkway

De Nashville a Washington, recorrent amb cotxe de lloguer la Blue Ridge Parkway, una de les millors carreteres escèniques dels Estats Units, durant 10 dies.

portada

Wild West, cowboys & Yellowstone

Viatge amb cotxe de lloguer de 13 dies, des de Denver a Salt Lake City, passant per Cheyenne, Rapid City, Buffalo, Cody, Yellowstone, Jackson, entre d’altres.