slider
Haifa
slider
slider
slider
petra
slider creuer
slider
slider
slider

terra santa, jordània & egipte

Amb aquest viatge podreu viure l’experiència de visitar tres països amb un gran poder cultural, que ha perdurat des de l’antiguitat a través dels segles: Israel, Jordània i Egipte.

El viatge comença recorrent Israel i Terra Santa, que no necessita presentació.

El paisatge canviarà radicalment a l’entrar a Jordània, on es visitaran les antigues ruïnes de Jerash, Amman i l’espectacular Petra, capital nabatea i una de les meravelles del món. Per acabar la visita del país, podreu pujar al Mont Nebo, des d’on Moisés va veure la terra promesa, amb espectaculars vistes de la Vall del Jordà.

La darrera etapa del viatge us portarà a Egipte, on descobrireu una de les grans civilitzacions de l’antiguitat. Primer podreu visitar Memphis, El Caire i les grans piràmides de Gizeh. Tot seguit podreu gaudir d’un fantàstic creuer pel Nil que acabarà als Temples de Karnak i Luxor.

Aquest viatge en grup és tota una experiència a través de la història i d’antigues cultures, que us portarà a un dels bressols de la civilització.

Itinéraire

DIA 1

ARRIBADA A TEL AVIV

Arribada a l’aeroport de Tel Aviv. Tràmits d’entrada al país, assistència per part del corresponsal local i trasllat a l’hotel. Allotjament a Tel Aviv.
DIA 1
DIA 2

TEL AVIV → HAIFA → ACRE → TIBERÍADES

Sortida per visitar breument la ciutat de Tel Aviv-Jaffa. Continuació per la ruta costera cap a Cesarea, ciutat romana de l’època del rei Herodes, famosa per la seva grandiosa arquitectura i el seu port, important fins a l’època de les creuades.

L’itinerari continua cap a Haifa, situada a la vessant del Mont Carmel, per gaudir d’una vista panoràmica de la ciutat, del Temple Bahai i els seus famosos jardins perses.

Tot seguit sortida cap a Acre, per visitar la ciutat fortificada dels Creuats, des d’on es poden veure les muralles de la ciutat antiga.

Continuació fins a Galilea i allotjament a Tiberíades.
DIA 2
DIA 3

NAZARET, TABGHA & CAFARNAUM

Sortida cap a Nazareth. Visita de la Basília de l’Anunciació i la Fusteria de Josep.

Continuació fins a Tabgha per visitar el lloc de multiplicació dels pans i dels peixos. Després seguireu fins a Cafarnaum, el Ministeri més important dels últims 4 anys de Jesús, per visitar l’antiga sinagoga i la casa de Sant Pere.

Seguireu cap al Mont de les Benaventurances, escenari del Sermó de la Muntanya. Per acabar el dia, breu visita a una fàbrica de diamants, la segona indústria més important del país. Retorn a l’hotel de Tiberíades.
DIA 3
DIA 4

TIBERÍADES → BEIT SHEAN → JERUSALEM

Sortida cap a Yardenit, a la riba del riu Jordà. Continuació per la vall del Jordà fins a Beit Shean, una de les principals ciutats de la decàpolis grega, amb una importància estratègica i geogràfica que ha perdurat a través de la història fins als nostres dies. Visites de les excavacions arqueològiques.

Continuació a través del desert de Judea i Samaria fins a Jerusalem, veient el Mont de les Temptacions durant la ruta. Allotjament a Jerusalem.
DIA 4
DIA 5

JERUSALEM & BETLEM

Visita de la ciutat nova de Jerusalem. Visita del Santuari del Llibre al Museu d’Israel, on hi ha exposats els manuscrits del Mar Mort i el model que representa la ciutat de Jerusalem en temps de Jesús.

Tot seguit, visita de la Universitat Hebrea de Jerusalem, continuant cap a Ein Karem, un pintoresc barri a les afores de la ciutat, per visitar el Santuari de Sant Joan Baptista. Continuació per visitar el Memorial Yad Vashem.

Sortida cap a Betlem durant la tarda. Visita de l’església de la Nativitat, la Gruta del Naixement i les capelles de Sant Jerònim i Sant Josep.

Retorn a Jerusalem i allotjament a l’hotel.
DIA 5
DIA 6

JERUSALEM

Sortida via el Mont Scopus cap al Mont de les Oliveres. Visita panoràmica de la Ciutat Santa Emmurallada. Continuació cap a Gethsemani i la Basílica de l’Agonia.

Tot seguit serà el torn de la Ciutat Antiga. Visita del Mur de les Lamentacions, on podreu veure l’Esplanada del Temple. Seguirà la visita de la Via Dolorsa, l’església del Sant Sepulcre, el Mont Sió, la Tomba del Rei David, el Cenacle (sala de l’Últim Sopar) i l’Abadia de la Domició.

Allotjament a Jerusalem.
DIA 6
DIA 7

JERUSALEM → JERASH → AMMAN

Avui deixareu Jerusalem per posar rumb a la frontera amb Jordània. Tràmits fronterers i continuació fins a Jerash, ciutat situada 45 km al nord d’Amman, a les fèrtils altures de Gilead. Visita de l’antiga ciutat romana i els seus carrers adornats amb columnes, l’antic teatre, els banys situats al cim del turó i l’arc del triomf.

Continuació fins Amman, la capital jordana, i breu visita dels seus punts d’interès més importants. Allotjament a Amman.
DIA 7
DIA 8

AMMAN → PETRA

Sortida a través de la carretera del desert cap a Wadi Musa, als afores de la ciutat de Petra.

Entrada a través del canyó estret a l’antiga capital dels nabateus des del segle III a.C. Visita dels monuments esculpits en roca rosa, com el tresor El Khazne (tomba d’un rei nabateu), els obeliscs, les tombe i l’altar Al Madbah, entre d’altres. Allotjament a Petra.
DIA 8
DIA 9

PETRA → MADABA → AMMAN → EL CAIRE

Sortida cap a Madaba per visitar l’antiga ciutat bizantina i veure l’antic mosaic del mapa de la Terra Santa i les ruïnes dels llocs històrics.

Continuació cap al Mont Nebo, des d’on Moisés va admirar la terra promesa. Gaudireu d’una magnífica vista panoràmica de la vall del Jordà i el Mar Mort, i contemplareu les restes d’una església bizantina amb terra de mosaic.

Trasllat a l’aeroport d’Amman i vol a El Caire. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.
DIA 9
DIA 10

MEMPHIS & GIZEH

Sortida per visitar Memphis, l’antiga capital de l’antic regne d’Egipte i llar d’una colossal estàtua de Ramsès II i l’Efinx d’Alabastre. Continuació cap a la ciutat cementiri de Sakkar i la piràmide esglaonada del rei Zoser, la més antiga de totes les piràmides.

Durant la tarda, visita de les grans piràmides de Gizeh, l’única supervivent de les Set Meravelles del Món Antic. Ben a prop hi veureu la mítica Esfinx vigilant les planures de Gizeh i l’entrada de les piràmides.

Retorn a El Caire i allotjament a l’hotel.
DIA 10
DIA 11

EL CAIRE

El dia començarà a la capital, amb la visita del Museu Egipci, que allotja els tresors del cementeri de Tutankamon. Continuació cap a la Ciutadella per gaudir d’una espectacular vista del Caire.

Visita de la Mesquita d’Alabastre i temps lliure per fer compres al famós basar de Khan-el-Khalili, un autèntic laberint de carrerons empedrats, que us temptarà els sentits amb espècies, perfums, or, plata i brillants.

Allotjament a El Caire.
DIA 11
DIA 12

EL CAIRE → ASSUAN → CREUER PEL NIL

Trasllat a l’aeroport del Caire i vol a Assuan. Visita de la presa d’Assuan i el Temple de Filae.

Trasllat al port i embarcament al creuer. Dinar a bord. Navegació a bord d’una faluca pel Nil per admirar des d’a bord el mausoleu del Agha Khan, l’illa Elefantina i el jardí botànic. Sopar i allotjament a bord.
DIA 12
DIA 13

CREUER PEL NIL

Navegació cap a Kom Ombo i visita del seu temple, l’únic dedicat a dues divinitats: el déu Sobek, amb el cap d’un cocodril, i el déu Haroeris, amb el cap d’un falcó.

La navegació continua cap a Edfú. Sopar i allotjament a bord.
DIA 13
DIA 14

CREUER PEL NIL

Visita del Temple d’Edfú, dedicat al déu Horus. Continuació cap a Esna per creuar la seva resclosa i navegar cap a Luxor. Sopar i allotjament a bord.
DIA 14
DIA 15

CREUER PEL NIL → TEBES → LUXOR → EL CAIRE

Visita de la Necròpolis de Tebes: la Vall dels Reis, el temple funerari de la reina Hatxepsut, conegut com El Deir el Bahary; i els Colossos de Mèmnon. Durant la tarda, visita dels temples de Karnak i Luxor.

Trasllat a l’aeroport de Luxor i vol a El Caire. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.
DIA 15
DIA 16

FIN DU VOYAGE

A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport del Caire per agafar el vol de tornada a la ciutat d’origen.
DIA 16

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

Aràbia Saudita, el regne fantàstic

Viatge en grup de 9 dies a l’Aràbia Saudita. Un regne secret fins fa poc, carregat de simbolisme i atractius com Madain Saleh (l’altre Petra), Jiddah o Riad.