oslo
noruega-stavanger2
noruega-stavanger
noruega-preikestolen
noruega-lom
noruega-geiranger-ferri
noruega-geiranger
noruega-bergen

NORUEGA, TERRA DE FIORDS & STAVANGER

Viatge en grup recorrent els millors paisatges de Noruega. Circuit de 8 dies visitant poblacions com Oslo, Bergen, Stavanger i Lillehammer. Espectaculars fiords com els de Geiranger, Lyse o el Fiord dels Somnis. Creuers panoràmics. Antigues esglésies de fusta. El famós púlpit o Preikestolen. 

No et perdis un dels països amb els paisatges més icònics i espectaculars d’Europa, on també podràs conèixer la seva història, tradicions i arrels vikingues.

Itinerari

DIA 1

ARRIBADA A OSLO

Arribada a Oslo. Trasllat des de l’aeroport a l’hotel. Resta del dia per visitar la capital Noruega per lliure. Allotjament a un hotel de la ciutat.
DIA 1
DIA 2

OSLO → HOVDEN

Distància: 285 km

Esmorzar a l’hotel. Visita panoràmica d’Oslo, incloent el Parc Frogner i el conjunt escultòric Vigeland, passant per l’Ajuntament, el Palau Reial i la moderna Òpera. A la península de Bygdøy visitarem el Museu dels Vaixells Vikings, amb tres naus originals de més de mil anys d’antiguitat.

Temps lliure per dinar. Sortida cap a Telemark, coneguda sobretot per ser una província cultural amb pobles tradicionals, museus i esglésies. Durant la tarda, de camí a l’hotel d’aquesta nit, ens aturarem per fer fotos a la tradicional església de fusta de Heddal (entrada no inclosa). Sopar i allotjament a un hotel de Hovden.
DIA 2
DIA 3

HOVDEN → LYSEFJORD → STAVANGER

Distància: 170 km

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Lysebotn, on embarcarem a un mini-creuer per recórrer el Lysefjord, on admirarem el conegut púlpit. A l’acabar el creuer, qui ho desitgi podrà fer una excursió opcional al Preikestolen (púlpit).

Dinar pícnic comprat abans de la sortida. Arribada a Stavanger, pels qui no participin a l’excursió al púlpit, prevista cap a les 16.30h. Allotjament a un hotel de Stavanger.
DIA 3
DIA 4

STAVANGER → BERGEN

Distància: 210 km

Esmorzar a l’hotel. Ferri des de Mortavika a Årsvågen i de Sandvikvåg a Halhjem. Arribada a Bergen i temps lliure per dinar.

Havent dinat, visita panoràmica de Bergen amb guia local per conèixer els punts més emblemàtics de la ciutat, incloent el famós mercat del peix i el barri Hanseàtic, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Allotjament a un hotel de Bergen.
DIA 4
DIA 5

BERGEN → FIORD DELS SOMNIS → SOGN OG FJORDANE

Distància: 345 km

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la Vall de Voss, gran centre vocacional situat al voltant d’un llac, fins arribar a Flåm.

Excursió opcional que inclou: una increïble navegació en ferri pel Fiord dels Somnis + un espectacular trajecte en tren ascendint gairebé 900m amb increïbles vistes al fiord.

Els viatgers que no contractin l’excursió opcional faran el circuit amb autocar, anant per carretera des de Voss a Flåm. El temps d’espera a Flåm serà d’aproximadament 4 hores.

Tot seguit, la ruta continua cap a la zona de Sogn og Fjordane, una regió artística entre dos magnífics fiords. Sopar i allotjament a un hotel de Førde.
DIA 5
DIA 6

SOGN → BRIKSDAL → GEIRANGERFJORD → OPPLAND

Distància: 280 km

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Glaciar de Briksdal. Arribada a Briksdal al migdia i temps lliure per gaudir de l’indret, fer fotos i dinar. Si ho desitgeu, podeu agafar els Troll Cars per anar fins a la base del glaciar.

Durant la tarda, farem un passeig en ferri pel famós fiord de Geiranger, durant el qual no podreu deixar d’admirar les immenses parets que es fonen a les profundes aigües del fiord. Des de Geiranger seguirem cap a la zona de Oppland. Sopar i allotjament a un hotel de Grotli.
DIA 6
DIA 7

OPPLAND → lillehammer → OSLO

Distància: 410 km

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Lillehammer. Aturada per admirar l’església de fusta de Lom, una de les més famoses de Noruega. Arribada a Lillehammer, situada imponentment a les ribes del llac Mjøsa. Temps lliure per dinar i recórrer la ciutat. Visita opcional del museu Maihaugen, dedicat a la cultura i història de Noruega.

Continuació fins a Oslo. Resta de la tarda i nit lliures. Allotjament a un hotel d’Oslo.
DIA 7
DIA 8

FINAL DEL VIATGE

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada.
DIA 8

Mapa de ruta

GRANS VIATGES A MIDA

Els itineraris que et proposem es poden fer amb serveis regulars o privats, i són flexibles i adaptables a les teves necessitats. No dubtis a contactar-nos encara que no siguin exactament el que busques, amb l’ajuda dels nostres corresponsals locals els modificarem per fer el viatge a la teva mida. 

Viatges relacionats

portada costa amalfitana & sicilia

Costa Amalfitana & Sicília

Viatge de 9 dies en grup o cotxe de lloguer per la Costa Amalfitana i Sicília. Excursions des de Sorrento i Palermo.

Capitals del Bàltic i Estocolm

Circuit de 9 dies a través de la història i cultura de les 4 capitals bàltiques i Estocolm. El viatge es pot allargar visitant altres ciutats escandinaves.