Colonies-estiu-cientifiques-Marc-Boada
Colonies-estiu-cientifiques-Marc-Boada2
Colonies-estiu-cientifiques-Marc-Boada9
Colonies-estiu-cientifiques-Marc-Boada8
Colonies-estiu-cientifiques-Marc-Boada7
Colonies-estiu-cientifiques-Marc-Boada6
Colonies-estiu-cientifiques-Marc-Boada3
Colonies-estiu-cientifiques-Marc-Boada4
Colonies-estiu-cientifiques-Marc-Boada5

colònies ciència marc boada

Colònies d’inspiració cièntifica i d’experimentació continua. Guiats pel gran Marc Boada, els reptes diaris ens permetran entendre i descobrir nou fenòmens científics i desenvolupar habilitats com l’observació, la metodologia, l’establiment de models, la manipulació fina, etc.

Geologia i Biologia, fisica i química, tecnologia, son alguns dels eixos que en Marc Boada presentarà en els tallers d’experimentació i d’inspiració científica.

Masterclass i tallers d’insipiració que aporten el component vivencial de les activitats científiques i tecnològiques, de debat i recerca, amb metodologies que fomenten la creativitat multidisciplinària, i que donen suport a l’aprenentatge experimental.

Aquestes colònies estan pensades per presentar durant els diferents dies de l’estada temes de ciència i tecnologia, amb el divulgador científic Marc Boada en directe, amb tallers manipulatius, xerrades i demostracions experimentals que s’expliquen i es realitzen sempre adaptant-nos a les edats dels diferents grups de nens/es que hi participen.

Les colònies d’inspiració científica de Marc Boada i d’eix estels van molt enllà d’unes activitats divertides o de la pràctica de la ciència. Dissenyades en base a la nostra pròpia experiència, tenint molt presents els nous models socials cooperatius i de solidaritat, i sempre atents a les aportacions generoses dels milers de pares que cada any ens fan confiança

Activitats de tecnologia

Activitats d'aventura

Es desenvoluparan dies temàtics durant la setmana que vehicularan les activitats del dia i la nit. Els dies temàtics d’aquest estiu son: India, Mèxic, Olimpíades, Austràlia i Xina.

Cada dia una nit temàtica diferent per concloure tota la jornada temàtica nit de la índia, Mèxic, de les Olimpíades, i la darrera nit… Sopar de Gala! Recordeu portar a la vostra motxilla roba especial pel sopar de gala, tots/es ben guapos i elegants!

Jocs i dinàmiques de cooperació i resolució de problemes que cada dia de l’estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

15 minuts després d’esmorzar farem una activitat de relaxació, gestió d’emocions i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d’activitats. Ioga i mindfulness seran algunes de les pràctiques que realitzarem.

Cada vespre després de sopar compartim impressions de com ha anat el dia, com ens sentim, si ens agradaria canviar quelcom… Compartim opinions i experiències per créixer i millorar.

Casa de Colònies: Hotel familiar el Jou Nature

Situades a Guardiola de Berguedà. Un espai de màxima qualitat ubicat a Guardiola de Berguedà destinat a estades escolars, d’AMPA, turisme familiar i turisme en grup.

Garantia de devolució Covid19

Garantia devolució TOTAL COVID19. En cas d’anul·lació de l’activitat abans del seu inici per confinament territorial, prohibició de realtzació de colònies d’estiu o quarantena derivada pel COVID19, compteu amb la garantia de devolució total del que s’hagi abonat excepte 30€ de despeses de gestió.

Garantia devolució TOTAL COVID19. En cas d’anul·lació de l’activitat després del seu inici per confinament territorial, prohibició de realtzació de colònies d’estiu o quarantena derivada pel COVID19, compteu amb la garantia de devolució total del 50% del total dels dies que no s’hagin pogut gaudir de l’activitat.

Descomptes

S’aplicaran un màxim de 2 descomptes per reserva, el de 2 o més setmanes combinat amb qualsevol dels altres que siguin aplicables a una mateixa reserva. Els descomptes de fidelitat, germans, grups i famílies monoparentals i nombroses no són acumulables entre sí.

DESCOMPTE FIDELITAT 
Per a nois/es inscrits que ja han participat altres anys de les colònies d’estiu d’Eix Estels, 25€ de descompte directe.

DESCOMPTE PER TORNS
2 TORNS CONTRACTATS: Descompte directe de 25€ totals + dia pont de regal.
3 TORNS CONTRACTATS: Descompte directe de 40€ totals + 2 dies pont de regal.

DESCOMPTE PER GERMANS
2 GERMANS INSCRITS: 50€ de descompte total (25€ per germà).
3 GERMANS INSCRITS: 105€ de descompte total (35€ per germà).

DESCOMPTE PER FAMÍLIES MONOPARENTALS I FAMÍLIES NOMBROSES
15€ de descompte total.

AVANTATGES PER CONTRACTAR 2 O MÉS TORNS