Colònies-estiu-creatives-amb-ÀlexMonner
Colònies-estiu-creatives-amb-ÀlexMonner2
Colònies-estiu-creatives-amb-ÀlexMonner5
Colònies-estiu-creatives-amb-ÀlexMonner7
Colònies-estiu-creatives-amb-ÀlexMonner12
Colònies-estiu-creatives-amb-ÀlexMonner18
Colònies-estiu-creatives-amb-ÀlexMonner24
Colònies-estiu-creatives-amb-ÀlexMonner25
Colònies-estiu-creatives-amb-ÀlexMonner29
Colònies-estiu-creatives-amb-ÀlexMonner30

STAGE CREATIU AMB ÀLEX MONNER

El primer i únic stage creatiu per a joves i adolescents de Catalunya. Amb la direcció tècnica d’Àlex Monner.

Unes colònies per fer aflorar les capacitats creatives de tots els participants, mitjançant MasterClass diàries dirigides per Àlex Monner amb l’ajuda de tot l’equip de monitores i monitors del campus. Una proposta única per compartir uns dies amb altres noies i nois amb les mateixes inquietuds, l’escenari ideal per trencar pors i barreres internes per arribar a la lliure creació.

Amb un programa variat i equilibrat, amb MasterClass diàries, de dilluns a divendres, de 10.00 a 15.00 hores amb la presència d’Àlex Monner i complementades amb una extensa proposta d’activitats de lleure i aventura, orientació i dinàmiques de grup i cooperació, skape Room, jocs de tarda i de nit, animacions temàtiques, etc. Dividits per grups d’edats i amb un equip de monitors professionals i especialment preparats pel nostre stage creatiu.

Per què un stage creatiu?

A les MasterClass apostarem per una creació polifacètica, no encapsulada, on l’objectiu ha de ser el procés i fer que tots explorem al llarg del camí les nostres competències naturals ajudant-nos a conèixe’ns millor i a donar el millor de nosaltres. La interpretació, arts visuals, arts plàstiques…

L’stage creatiu d’Àlex Monner i eix estels van molt enllà d’unes activitats divertides o de la pràctica de la creativitat. Dissenyades en base a la nostra pròpia experiència, tenint molt presents els nous models socials cooperatius i de solidaritat i sempre atents a les aportacions generoses dels milers de pares que cada any ens fan confiança

Perquè el vostre fill/a aprengui a fer, a ser, a viure i a conviure. El respecte és el marc que ens guia:

  • Respecte a la natura i al medi que ens envolta
  • Respecte vers la diversitat
  • Respecte pels companys i per nosaltres mateixos
  • Respecte pels valors socials.
  • Uns valors que facin d’ells persones implicades i responsables, persones que faran un món millor

Activitats creatives

Unes colònies intenses de la mà de l’Alex Monner, que cada dia serà a la casa de colònies 5 hores (de dilluns a divendres) per desenvolupar el programa “Stage Creatiu, el procés creatiu és l’objectiu”.

Activitats d'aventura

Es desenvoluparan dies temàtics durant la setmana que vehicularan les activitats del dia i la nit. D’aquesta manera ampliaran vocabulari de forma lúdica i pràctica. Els dies temàtics d’aquest estiu són: Brasil, Rússia, Corea i Àfrica.

Cada dia una nit temàtica diferent:  Brasil, Rússia, Corea  i la darrera nit… Sopar de Gala! Recordeu portar a la vostra motxilla roba especial pel sopar de gala, tots/es ben guapos i elegants!

Jocs i dinàmiques de cooperació i resolució de problemes que cada dia de l’estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

Sessions de 15 minuts al matí i al vespre. Ioga, dinàmiques i mindfulness seran algunes de les pràctiques que farem.

Casa de Colònies Can Vandrell

Situada a Sant Feliu de Buixalleu, a la comarca de La Selva, Can Vandrell és una de les masies disseminades que conformen la Vall de la Riera d’Arbúcies, enmig d’un paratge idíl·lic, enmarcada pels massissos del Montseny i de les Guilleries, on abunden els boscos d’alzines, alzines sureres, pins pinyoners i castanyers. Compta amb un entorn i equipaments especialment adients per allotjar estades amb nois/ies de totes les edats.

Ofereix 13 habitacions col·lectives i 5 d’elles amb el bany privat.

Tres menjadors i servei de cuina casolana, quatre sales d’activitats i sala amb wifi de lliure accés. Totalment adaptada per a cadires de rodes.

Impressionants exteriors amb esplanades de joc, sorral i piscina amb gespa, zones de picnic i lavabos exteriors.

Garantia de devolució Covid19

Garantia devolució TOTAL COVID19. En cas d’anul·lació de l’activitat abans del seu inici per confinament territorial, prohibició de realtzació de colònies d’estiu o quarantena derivada pel COVID19, compteu amb la garantia de devolució total del que s’hagi abonat excepte 30€ de despeses de gestió.

Garantia devolució TOTAL COVID19. En cas d’anul·lació de l’activitat després del seu inici per confinament territorial, prohibició de realtzació de colònies d’estiu o quarantena derivada pel COVID19, compteu amb la garantia de devolució total del 50% del total dels dies que no s’hagin pogut gaudir de l’activitat.

Descomptes

S’aplicaran un màxim de 2 descomptes per reserva, el de 2 o més setmanes combinat amb qualsevol dels altres que siguin aplicables a una mateixa reserva. Els descomptes de fidelitat, germans, grups i famílies monoparentals i nombroses no són acumulables entre sí.

DESCOMPTE FIDELITAT 
Per a nois/es inscrits que ja han participat altres anys de les colònies d’estiu d’Eix Estels, 25€ de descompte directe.

DESCOMPTE PER TORNS
2 TORNS CONTRACTATS: Descompte directe de 25€ totals + dia pont de regal.
3 TORNS CONTRACTATS: Descompte directe de 40€ totals + 2 dies pont de regal.

DESCOMPTE PER GERMANS
2 GERMANS INSCRITS: 50€ de descompte total (25€ per germà).
3 GERMANS INSCRITS: 105€ de descompte total (35€ per germà).

DESCOMPTE PER FAMÍLIES MONOPARENTALS I FAMÍLIES NOMBROSES
15€ de descompte total.

AVANTATGES PER CONTRACTAR 2 O MÉS TORNS