Teatre-amb-Joan-Pera (1)
Teatre-amb-Joan-Pera (5)
Teatre-amb-Joan-Pera (6)
Teatre-amb-Joan-Pera (8)
Teatre-amb-Joan-Pera (10)
Teatre-amb-Joan-Pera (11)
Teatre-amb-Joan-Pera (13)
Teatre-amb-Joan-Pera (15)
Teatre-amb-Joan-Pera (18)
Teatre-amb-Joan-Pera (19)

COLÒNIES TEATRE AMB JOAN PERA

Amb Joan Pera, premi Gaudí d´Honor 2019, actor i doblador amb més de 40 anys d’experiència. Ha fet cine (Yukatán, La fuera del destino, 23F, Vicki Cristina Barcelona), televisió i especialment ha centrat la seva carrera en el món del teatre (“L’avar de Moliere”, “El Fantasma de Canterbille”). El seu primer gran èxit teatral “La extraña pareja” conjuntament amb Paco Morán va marcar un record d’espectadors encara imbatut avui en dia.

Molt més que unes colònies on practicarem i millorarem les tècniques del teatre. Unes colònies on també explorem i descobrim que és la cultura del teatre i quins són els seus valors intrínsecs: perseverança, coneixement del nostre cos i les nostres emocions, expressió corporal i capacitat comunicativa, etc.

Per què colònies d'estiu de teatre?

En aquestes colònies el teu fill/a millorarà les seves capacitats d’interpretació, els dots per parlar en públic i les tècniques per transmetre emocions i missatges efectivament als altres.

Les colònies d’estiu de teatre d’eix estels van molt enllà d’unes activitats divertides o de la pràctica de Teatre. Dissenyades en base a la nostra pròpia experiència, tenint molt presents els nous models socials cooperatius i de solidaritat i sempre atents a les aportacions generoses dels milers de pares que cada any ens fan confiança.

Perquè el vostre fill/a aprengui a fer, a ser, a viure i a conviure. El respecte és el marc que ens guia:

  • Respecte per la natura i al medi que ens envolta
  • Respecte vers la diversitat
  • Respecte pels companys i per nosaltres mateixos
  • Respecte pels valors socials
  • Uns valors que facin d’ells persones implicades i responsables, persones que faran un món millor

Activitats de teatre

Unes colònies intenses de la mà d’en Joan Pera, que cada dia serà a la casa de colònies 3 hores (de dilluns a divendres) per desenvolupar el programa “no ser un personatge sinó convertir-se en ell”. 

Activitats d'aventura

Es desenvoluparan dies temàtics durant la setmana que vehicularan les activitats del dia i la nit. Els dies temàtics d’aquest estiu son: India, Mèxic, Olimpíades, Austràlia i Xina.

Cada dia una nit temàtica diferent per concloure tota la jornada temàtica nit de la índia, Mèxic, de les Olimpíades, i la darrera nit… Sopar de Gala! Recordeu portar a la vostra motxilla roba especial pel sopar de gala, tots/es ben guapos i elegants!

Jocs i dinàmiques de cooperació i resolució de problemes que cada dia de l’estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

15 minuts després d’esmorzar farem una activitat de relaxació, gestió d’emocions i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d’activitats. Ioga i mindfulness seran algunes de les pràctiques que realitzarem.

Cada vespre després de sopar compartim impressions de com ha anat el dia, com ens sentim, si ens agradaria canviar quelcom… Compartim opinions i experiències per créixer i millorar.

Casa de Colònies: Hotel familiar el Jou Nature

Un espai de màxima qualitat ubicat a Guardiola de Berguedà destinat a estades escolars, d’AMPA, turisme familiar i turisme en grup.

Garantia de devolució Covid19

Garantia devolució TOTAL COVID19. En cas d’anul·lació de l’activitat abans del seu inici per confinament territorial, prohibició de realtzació de colònies d’estiu o quarantena derivada pel COVID19, compteu amb la garantia de devolució total del que s’hagi abonat excepte 30€ de despeses de gestió.

Garantia devolució TOTAL COVID19. En cas d’anul·lació de l’activitat després del seu inici per confinament territorial, prohibició de realtzació de colònies d’estiu o quarantena derivada pel COVID19, compteu amb la garantia de devolució total del 50% del total dels dies que no s’hagin pogut gaudir de l’activitat.

Descomptes

S’aplicaran un màxim de 2 descomptes per reserva, el de 2 o més setmanes combinat amb qualsevol dels altres que siguin aplicables a una mateixa reserva. Els descomptes de fidelitat, germans, grups i famílies monoparentals i nombroses no són acumulables entre sí.

DESCOMPTE FIDELITAT 
Per a nois/es inscrits que ja han participat altres anys de les colònies d’estiu d’Eix Estels, 25€ de descompte directe.

DESCOMPTE PER TORNS
2 TORNS CONTRACTATS: Descompte directe de 25€ totals + dia pont de regal.
3 TORNS CONTRACTATS: Descompte directe de 40€ totals + 2 dies pont de regal.

DESCOMPTE PER GERMANS
2 GERMANS INSCRITS: 50€ de descompte total (25€ per germà).
3 GERMANS INSCRITS: 105€ de descompte total (35€ per germà).

DESCOMPTE PER FAMÍLIES MONOPARENTALS I FAMÍLIES NOMBROSES
15€ de descompte total.

AVANTATGES PER CONTRACTAR 2 O MÉS TORNS