colonies-robotica1
colonies-robotica3
colonies-robotica4
colonies-robotica2
colonies-robotica5
colonies-robotica6
colonies-robotica7

COLÒNIES ROBÒTICA LEGO EDUCATION

Colònies d’estiu 2022 de robòtica i enginy amb robots SPIKE.

Amb els experts ROBOTIX® Hands-on Learning, partners oficials de LEGO Education, pioners en l’aplicació de l’enginy i la robòtica com a eines pel desenvolupament de les principals competències del desenvolupament infantil i juvenil.

Molt més que unes colònies de robòtica i enginy. Una proposta innovadora amb activitats diàries especialment pensades per a l’experimentació potenciant competències bàsiques i despertant l’interès dels nois/es vers la ciència i la tecnologia, i les seves aplicacions pràctiques.

Per què colònies d'estiu de robòtica i enginy?

Escull aquest programa si vols potenciar les seves capacitats del teu fill/a enfront desafiaments i reptes. Treballar i consolidar les seves competències de treball en equip, responsabilitat, iniciativa, relació interpersonal i la disponibilitat per aprendre.

Les colònies d’estiu d’estiu de Robótica i Enginy d’Eix Estels i ROBOTIX® Hands-on Learning, partners oficials de LEGO Education van molt enllà d’unes activitats divertides o de la pràctica de la robótica i altres enginys. Dissenyades en base a la nostra pròpia experiència, tenint molt presents els nous models socials cooperatius i de solidaritat i sempre atents a les aportacions generoses dels milers de pares que cada any ens fan confiança.

Perquè el vostre fill/a aprengui a fer, a ser, a viure i a conviure. El respecte és el marc que ens guia:

  • Respecte a la natura i al medi que ens envolta
  • Respecte vers la diversitat
  • Respecte pels companys i per nosaltres mateixos
  • Respecte pels valors socials.
  • Uns valors que facin d’ells persones implicades i responsables, persones que faran un món millor

Activitats de robòtica i enginy

Unes colònies intenses de la mà de l’equip de facilitadors i monitors especializats de ROBOTIX® Hands-on Learning, partners oficials de LEGO Education que cada dia estaran a la casa de colònies 3 hores (de dilluns a divendres) per desenvolupar el programa “Robòtica i Enginy”.

Activitats d'aventura

Es desenvoluparan dies temàtics durant la setmana que vehicularan les activitats del dia i la nit. Els dies temàtics d’aquest estiu son: India, Mèxic, Olimpíades, Austràlia i Xina.

Cada dia una nit temàtica diferent per concloure tota la jornada temàtica nit de la índia, Mèxic, de les Olimpíades, i la darrera nit… Sopar de Gala! Recordeu portar a la vostra motxilla roba especial pel sopar de gala, tots/es ben guapos i elegants!

Jocs i dinàmiques de cooperació i resolució de problemes que cada dia de l’estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

15 minuts després d’esmorzar farem una activitat de relaxació, gestió d’emocions i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d’activitats. Ioga i mindfulness seran algunes de les pràctiques que realitzarem.

Cada vespre després de sopar compartim impressions de com ha anat el dia, com ens sentim, si ens agradaria canviar quelcom… Compartim opinions i experiències per créixer i millorar.

Casa de Colònies: Hotel familiar el Jou Nature

Un espai de màxima qualitat ubicat a Guardiola de Berguedà destinat a estades escolars, d’AMPA, turisme familiar i turisme en grup.

Garantia de devolució Covid19

Garantia devolució TOTAL COVID19. En cas d’anul·lació de l’activitat abans del seu inici per confinament territorial, prohibició de realtzació de colònies d’estiu o quarantena derivada pel COVID19, compteu amb la garantia de devolució total del que s’hagi abonat excepte 30€ de despeses de gestió.

Garantia devolució TOTAL COVID19. En cas d’anul·lació de l’activitat després del seu inici per confinament territorial, prohibició de realtzació de colònies d’estiu o quarantena derivada pel COVID19, compteu amb la garantia de devolució total del 50% del total dels dies que no s’hagin pogut gaudir de l’activitat.

Descomptes

S’aplicaran un màxim de 2 descomptes per reserva, el de 2 o més setmanes combinat amb qualsevol dels altres que siguin aplicables a una mateixa reserva. Els descomptes de fidelitat, germans, grups i famílies monoparentals i nombroses no són acumulables entre sí.

DESCOMPTE FIDELITAT 
Per a nois/es inscrits que ja han participat altres anys de les colònies d’estiu d’Eix Estels, 25€ de descompte directe.

DESCOMPTE PER TORNS
2 TORNS CONTRACTATS: Descompte directe de 25€ totals + dia pont de regal.
3 TORNS CONTRACTATS: Descompte directe de 40€ totals + 2 dies pont de regal.

DESCOMPTE PER GERMANS
2 GERMANS INSCRITS: 50€ de descompte total (25€ per germà).
3 GERMANS INSCRITS: 105€ de descompte total (35€ per germà).

DESCOMPTE PER FAMÍLIES MONOPARENTALS I FAMÍLIES NOMBROSES
15€ de descompte total.

AVANTATGES PER CONTRACTAR 2 O MÉS TORNS