portada cadaques
barcelona
sagrada-familia-interior
ruines-empuries-big
dali-museum-big
dali-museum2
roses-costabrava

BADIA DE ROSES

Destacat

Roses

Situada a la Costa Brava, la badia de Roses està considerada com una de les més belles del món. Agrupa els municipis de Roses, L’Escala, Sant Pere Pescador i Castelló d’Empúries, sumant 45 km de platges d’aigües poc profundes i amb serveis turístics de qualitat, ideals per a famílies i per la pràctica d’esports aquàtics. 

Part del patrimoni paisatgístic de la badia, el formen 3 parcs naturals: el Parc Natural del Cap de Creus, el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i el Parc Natural del Montgrí. 

La gastronomia de la badia compta amb renom internacional gràcies a Ferran Adrià, considerat durant molts anys com el millor cuiner del món. Actualment la badia compta amb 2 restaurants amb estrella Michelin i un bon grapat de restaurants de prestigi, que treuen partit d’ingredients locals d’alta qualitat provinents de l’agricultura, la pesca o els cellers amb denominació d’origen Empordà.  

El clima és típicament mediterrani, amb hiverns suaus i estius càlids. 

Teatre-Museu Dalí

Inaugurat l’any 1974 a Figueres, el Teatre-Museu Dalí fou projectat i dissenyat pel propi artista. Tot l’edifici té una atmosfera onírica, fantasmagórica i surrealista ideada per Salvador Dalí. Allotja obres de l’artista que formen una visió panoràmica de la seva trajectòria. Hi destaquen peces i sales creades expressament per el museu. 

Ruïnes greco-romanes d'Empúries

Les ruïnes d’Empúries són l’únic jaciment arqueològic de la península Ibèrica on conviuen restes de les civilitzacions grega i de la ciutat romana. Disposa d’un museu monogràfic i s’hi poden fer diverses activitats culturals, com visites teatralitzades, tallers familiars, concerts o visites virtuals. 

Cadaqués

Cadaqués és un dels pobles més bonics i singulars de la Costa Brava. El seu aïllament geogràfic fins al segle XIX ha permès conservar la seva essència pescadora i un nucli antic ple d’estrets carrers i cases blanques. Fou una de les grans inspiracions de Salvador Dalí, qui va fixar la seva residència a Portlligat, on es pot visitar la  Casa-Museu Dalí. 

Programa

1r dia

ARRIBADA A ROSES

Arribada des del punt d'origen. Check-in i dinar a l'hotel.

Havent dinat, excursió amb tren turístic a Punta Falconera, dins del Parc Natural del Cap de Creus.

Sopar i allotjament a l'hotel.
1r dia
2n dia

MUSEU DALÍ & L'ESCALA

Esmorzar a l'hotel. Durant el matí, trasllat a Figueres i visita del Museu Dalí.

Retorn a Roses i dinar a l'hotel. Havent dinat, visita de les Ruines Greco-Romanes d'Empúries. Tot seguit, visita d'una fàbrica d'anxoves a L'Escala, amb tast inclòs.

Retorn a Roses. Sopar i allotjament a l'hotel.
2n dia
3r dia

BARCELONA

Esmorzar a l'hotel. Excursió a Barcelona durant tot el dia.

Tour panoràmic de la ciutat i visita de la Sagrada Família. Dinar a un restaurant seleccionat. Havent dinat, temps lliure per passejar, fer compres o visites per lliure.

Retorn a Roses a l'hora convinguda. Sopar i allotjament a l'hotel.
3r dia
4t dia

CADAQUÉS

Esmorzar a l'hotel. Excursió amb vaixell a Cadaqués. Arribada i temps lliure (1h30min).

Si les condicions del mar no ho permeten, el trajecte es pot fer amb autocar.

Retorn a Roses amb vaixell. Dinar a l'hotel. Tarda lliure a Roses.

Sopar i allotjament a l'hotel.
4t dia
5è dia

FINAL DE L'ESTADA

Esmorzar a l'hotel. Visita del Castell de Peralada (s. XIV) durant el matí, amb tast de caves inclòs.

Retorn a Roses i dinar a l'hotel.

Final de l'estada i viatge de tornada al punt d'origen.
5è dia

L'estada inclou

L'estada no inclou