barcelona-gaudi
casa-mila-barcelona
casa-punxes-barcelona
torre-agbar-barcelona
claustre-basilica-concepcio-barcelona

CAP DE SETMANA A BARCELONA PELS AMANTS DE L'ARQUITECTURA

Destacat

Obres del districte de la innovació

Plaça de les Glòries – Canòpia Urbana, Nou Mercat dels Encants, Disseny Hub Barcelona, Torre Agbar, Edifici Mediapro, UPF Campus de la Comunicació Poblenou, Media-TIC, Can Framis – Fundació Vila Casas.

Obres de l'urbanisme racional & l'extravagància arquitectònica

Passatge Permanyer, Jardins de la Torre de les Aigues, Mercat de la Concepció, Basílica de la Puríssima Concepció, Casa Terrades – “Casa de les Punxes”, Palau del Baró de Cuadras, Casa Milà – “La Pedrera”, Illa de la Discòrdia. 

Itinerari

Divendres

ARRIBADA A BARCELONA

Arribada a Barcelona. Check-in. Sopar i allotjament a l'hotel.
Divendres
Dissabte

DISTRICTE DE LA INNOVACIÓ

Matí: Tour Smart City - 22@ Barcelona. Durada: 3h30min/4h

La remodelació de la Plaça de les Glòries situada a la intersecció de les 3 principals avingudes de Barcelona està basada en conceptes de sostenibilitat i renaturalització i té com objectiu convertir l’actual nus viari en una de les zones verdes més grans de la ciutat. Adjacent al futur parc es troba el districte tecnològic 22@; una zona que inclou 200 hectàrees de l’antic teixit industrial del Poblenou, i on es concentren els projectes de transformació urbana més ambiciosos de l’ultima dècada.

Tarda lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dissabte
Diumenge

EIXAMPLE & MODERNISME

Matí: Tour Urbanisme racional i extravagància arquitectònica. Durada: 3h30min/4h

Amb la demolició de les muralles medievals a mitjans del segle XIX i la urbanització de l’Eixample ideada per l’enginyer visionari Ildefons Cerdà, Barcelona entra en l’època moderna i s’assenten les bases per la metròpoli que avui coneixem. Nascuda per acollir a la burgesia de l’època, la nova ciutat es vertebra entorn al Passeig de Gràcia, que adquireix la seva nova condició d’eix central. L’aspiració d’una burgesia adinerada, centrada en l’autonomia cultural catalana, permet a tota una generació d’arquitectes i artistes excepcionals (amb Antoni Gaudí, Josep Puig i Cadafalch i Lluis Domènech i Montaner al capdavant) expressar la seva creativitat al màxim i convertir-se en els artífexs de l’eclosió del modernisme a la ciutat.

Viatge de tornada als punts d’origen durant la tarda.
Diumenge

El viatge inclou

El viatge no inclou