santiago
combarro
coruna
torre-hercules
costa-da-morte
ribeira-sacra
santa-tecla
xallas

GALÍCIA GASTRONÒMICA

Introducció

Galícia és mar i gastronomia, natura i paisatge, cultura i història. 

Des de Santiago, capital de Galícia i ciutat peregrina, en visitarem el més destacat. Començarem amb la Ría d’Arousa i les Rías Baixas, un sinuós paisatge llar de rics ecosistemes marins on destaca el marisc, un dels ingredients més preuats de la gastronomia gallega.  

L’endemà visitarem A Coruña, una ciutat moderna però que conversa una gran tradició. Hi destacarà la visita de la Torre de Hércules, de 57 metres d’alçada i 1.900 anys d’antiguitat, únic far d’origen romà que encara perdura a tot el món i declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. 

Tot seguit visitarem alguns dels pobles més típics de la Costa da Morte, una costa salvatge plena de penya-segats i forts corrents; i el Cap Fisterra.

Més al sud, trobarem la ciutat-fortalesa portuguesa de Valença do Minho, el Mont de Santa Tecla, un enclavament estratègic des del temps dels celtes; i Vigo, la ciutat més gran de Galícia. 

La darrera excursió del viatge serà la Ribeira Sacra, on conflueixen els rius Miño i Sil per formar espectaculars gorges navegables i un frondós paisatge, que allotja una gran quantitat de monestirs i esglésies romàniques. 

Itinerari

1r dia

ARRIBADA A SANTIAGO DE COMPOSTELA

Matí: Arribada a l'aeroport de Santiago de Compostela i trasllat a l'hotel.

Tarda: Visita guiada pel barri vell i la plaça do Obradoiro.

Àpats: Sopar a l'hotel.
1r dia
2n dia

VILAGARCIA DE AROUSA, CAMBADOS, A TOxA, O GROVE, A LANZADA, PORTO NOVO, SANXENXO & COMBARRO

Durant el matí, visita de Vilagarcía de Arousa, Cambados, A Toxa i O Grove.

La visita començarà amb la Ría de Arousa i la llotja de peix de Vilagarcía. La ruta continuarà cap a Cambados, un bonic poble de les Rías Baixas, capital de la D.O. Albariño, un dels vins gallecs més populars. Tot seguit, sortida cap a l'illa d'A Toxa. La darrera visita del matí serà la península d'O Grove, reconeguda per la qualitat del seu marisc.

Dinar a un restaurant seleccionat. Havent dinat, visita de la platja d'A Lanzada, una de les més boniques de Galícia. Per acabar el dia, visita de les viles de Porto Novo, Sanxenxo i Combarro.

Àpats: Esmorzar i sopar a l'hotel.
2n dia
3r dia

A CORUÑA

Matí: Visita de Coruña, amb la plaça de l'Ajuntament, el casc antic i Punterías.

Tarda: Visita de la Torre de Hércules.

Àpats: Esmorzar i sopar a l'hotel. Dinar a Coruña.
3r dia
4t dia

CAP FISTERRA & COSTA DA MORTE

Esmorzar a l'hotel. El matí començarà amb la visita de Noia, Muros i Carnota, alguns dels pobles de pescadors més bonics de Galícia. Després de la visita arribarem al Cap Fisterra, un promontori de granit de 600 metres d'alçada que penetra 3 km dins del mar.

Dinar a un popular restaurant. Havent dinat, visita de l'espectacular mirador de l'Ézaro, un autèntic balcó natural molt proper a la desembocadura amb forma de cascada del riu Xallas. Acabarem el dia amb la visita de Muxía, pobles pescador molt proper a Fisterra.

Retorn a Santiago. Sopar i allotjament a l'hotel.
4t dia
5è dia

VALENÇA DO MINHO, SANTA TECLA & VIGO

Matí: Creuarem la frontera per visitar la bonica població portuguesa de Valença do Minho, popular per l'increïble sistema de fortificacions defensives, en perfecte estat de conservació, que la rodegen.

Matí: Retorn a Galícia per visitar el Mont de Santa Tecla, amb espectaculars vistes sobre la costa i un famós jaciment arqueològic celta.

Tarda: Aturada a Vigo, visitant el barri vell i el centre comercial de la ciutat més gran de Galícia. Temps lliure.

Àpats: Esmorzar i sopar a l'hotel. Dinar durant l'excursió.
5è dia
6è dia

RIBEIRA SACRA

Excursió durant tot el dia a la Ribeira Sacra, zona de monestirs i castells, amb la major concentració d'edificis d'estil romànic d'Europa. A la Ribeira Sacra hi conflueixen els rius Miño i Sil, que amb les seves valls, configuren un paisatge espectacular.

Àpats: Esmorzar i sopar a l'hotel. Dinar durant l'excursió.
6è dia
7è dia

FINAL DEL VIATGE

Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport de Santiago. Vol de tornada i final del viatge.
7è dia

El viatge inclou

El viatge no inclou