cardona
magic-mon-del-tren
magic-mon-del-tren2

MINES DE SAL DE CARDONA & MÓN MÀGIC DEL TREN

Destacat

Mines de sal de Cardona

La Muntanya de Sal de Cardona és un fenomen natural únic al món. Sota els seus 120 metres d’alçada s’hi amaguen dos quilòmetres de profunditat. Fou explotada com una de les mines de sal potàssica més importants del món, entre els anys 1929 i 1990.

La visita inclou un recorregut guiat a 86 metres de profunditat per l’interior de les espectaculars galeries de la Muntanya de Sal; un passeig per les antigues instal·lacions mineres, convertides en una àrea museogràfica; entrada a l’edifici de màquines del pou miner, que conté una joia arqueològica industrial dels 20 i una exposició fotogràfica; i el Centre d’Artesanaria de la Sal, situat a l’antiga fusteria i taller mecànic. 

Màgic món del tren

El Màgic Món del tren està dedicat al món del del col·leccionisme i el modelisme del tren en miniatura, i és un espai dedicat a totes les edats, amb locomotores i vagons d’escala HO (1:87) i altres peces d’escala 1 (1:32). 

El museu compta amb 1000 metres quadrats i tres plantes: una planta baixa amb una gran col·lecció de trens, 750 locomotores i 3.500 vagons; una primera planta amb una espectacular maqueta de 250m2 d’escala HO, sens dubte la part més màgica i única del museu; i una segona planta en construcció, on es podrà veure una maqueta amb escala 1:32 i una col·lecció de trens.

Programa

Sortida amb autocar a les 08.30h.

Arribada a Cardona a les 11.30h i visites de les Mines de sal. 

Dinar a un restaurant de la Clariana de Cardener. 

A les 15.30h, sortida cap a Santa Eugènia de Berga. 

Arribada a les 17.00h i visita del Màgic món del tren. 

Un cop acabada la visita, cap a les 18.00h, retorn amb autocar als punts d’origen. 

El viatge inclou

El viatge no inclou